Min kæreste holdt venindemiddag, og jeg lavede maden og var den hjælpsomme fyr. Måske ville jeg senere på aftenen gå ud med vennerne og få en øl, det måtte tiden vise.

Lige nu var det bare fedt at være her.

De var seks lækre, grinende piger med flot tøj og glade smil. Jeg vartede dem op som en professionel tjener, skænkede vin, serverede mad og var parat med en lighter, når de manglede ild. Med min kæreste i spidsen flirtede de alle med mig.

Helt åbenlyst og tydeligvis for sjov.

De spurgte, hvad jeg kostede i timen, om jeg havde andre ydelser på kortet og meget andet, som havde frække undertoner. Jeg svarede igen, så godt jeg kunne, men det var svært ikke at blive lidt rød om ørene indimellem.

Et par af dem tog mig endda på røven for lige at “mærke varerne”. “Hvornår komme stripshowet?”, spurgte Line, den sjoveste og mest provokerende af veninderne. “Til desserten: Lækker pind-is,” røg det ud af mig uden at tænke mig om, og hele bordet grinede højt. Jeg søgte tilflugt ude i køkkenet og kunne mærke, hvordan pulsen steg.

Det var virkelig en gammel fantasi at strippe foran en flok piger. Skulle jeg prøve at gøre det?

Skriv en sexnovelle & vind 5000 DKK

Jeg besluttede mig for at spille med på legen. Da desserten var forbi, tjekkede jeg mig selv i spejlet, tog strømperne af og rettede bukserne.

Så gik jeg ind i stuen, klappede i hænderne og rømmede mig højlydt. Der blev stille. Jeg sagde ingenting.

Tændte heller ikke for et stykke musik. Begyndte bare ganske langsomt at knappe min skjorte op.

Ind imellem at jeg løsnede en knap, gik jeg hen til én af veninderne og gjorde et eller andet.

Jeg tog en slurk af Helles vin, mens jeg kiggede hende dybt i øjnene. Åbnede en knap. Drejede Lines stol, så hun bedre kunne se mit show. Åbnede en knap. Stillede mig foran Stine og kørte mit underliv frem og tilbage, mens jeg åbnede endnu en. Ingen sagde et ord. Da jeg fik skjorten helt af, smed jeg den til siden og begyndte langsomt, med roterende underliv, at trække T-shirten over hovedet. Det var svært, og jeg blev med ét bange for, at det så helt kikset ud.

Men ingen sagde noget. Det lykkedes og i bar overkrop gik jeg frem mod rapkæftede Line. T-shirten røg rundt om hendes nakke, og jeg trak hende roligt frem på kanten af stolen, så hun kunne knappe min bukser op.

Da hun havde knappet alle knapperne op, gik jeg baglæns, og lod T-shirten hænge om halsen på hende. Min pik lå stiv ned langs mit venstre lår. Langsomt, mens jeg drejede rundt om mig selv flere gange, fik jeg vrikket bukserne ned. Nu ville jeg virkelig ønske, at jeg havde haft en penis pumpe, så min penis havde været større.

De sad ret stramt, men jeg tror det så O.K. ud. Og nu var det godt, at jeg ikke stod med et par kedelige strømper om anklerne. Pigerne fnisede, fløjtede og kom for første gang med komplimenter.

Jeg stod med bagenden til og trådte ud af mine bukser, før jeg vendte mig om og strakte armene ud til siden som en anden rockstjerne. Jeg vidste, at de kunne se, at jeg havde ståpik, og jeg blev dobbelt liderlig ved tanken. De klappede og hujede. Så skete det, som jeg inderst inde ikke selv turde sætte i gang.

Line råbte: “Kom nu, af med trusserne, vi vil se din ståpik!” De andre råbte “Jaaa!” også min kæreste. Jeg smilede og lod armene falde ned langs siden. Jeg vidste ikke helt, om jeg turde, men jeg ville virkelig gerne. “Frem med pikken – frem med pikken!”, råbte de igen og igen. Jeg tog mig i skridtet med den ene hånd og kælede for min pik og nosser gennem stoffet, mens jeg med den anden gjorde tegn til, at de skulle dæmpe sig. Jeg vendte røven til dem og trak underbukserne helt ned.

De råbte: “Kom så!” Min pik stod lige frem. Så tog jeg en dyb indånding, drejede rundt og spredte armene. De skreg. Jeg var nøgen og med ståpik foran seks vilde tøser. Og med et føltes det lidt underligt.

Jeg vidste ikke, om jeg skulle trække mig baglæns og bukkende ud af stuen, eller om jeg skulle tage mine bukser på med det samme. Men det afgjorde Line, som slet ikke var færdig endnu. “Kom her hen og vis den frem!”, råbte hun. “Jeg vil sgu se den ordentlig!”

Jeg var usikker på, om hun ville gøre mig til grin, men jeg tog alligevel et skridt frem. “Kom så”, smilede Line, “Vi skal jo bare nyde en flot pik og en mand, der tør vise den frem”.

En eller anden sagde, at det da var O.K., hvis jeg ikke ville mere, men jeg tog mig sammen og gik helt hen til Line, der pludselig sad med en pik i hovedhøjde. De andre grinede højt, da hun så overdrevet forskrækket på den. Èn af de andre sagde i sjov, at hvis hun bare havde haft brystklemmer på, eller en anal dildo til ham. Så havde det været intet mindre end perfekt.

Vil du teste sexlegetøj gratis

Hun vendte sig mod min kæreste og spurgte, om det var i orden at røre. Det var det. Det susede for mine ører og mit hjerte hamrede afsted, da hendes hånd lukkede sig om mine nosser, og hun trak mig helt hen til bordkanten. “Så tøser, nu skal vi se på en pik”.

Flere af dem hvinede højt, en enkelt sagde: “Nej, det er fandeme for langt ude”, men de gloede hver og en på Lines hånd om mine nosser. Jeg var virkelig ved at besvime af liderlighed. “Den er sgu meget pæn”, sagde Line og kiggede over på min kæreste. “Hvad kan du bedst lide ved den?” Min kæreste prøvede at grine, men hun lød lidt usikker: “Øh, det ved jeg ikke. At den passer godt”.

Hele bordet grinede. Line kiggede mig i øjnene: “Nå, Tarzan, tør du vise os, hvordan en rigtig mand spiller pik?” “Hmm”, svarede jeg, “Tør du se det?”

Vi diskuterede lidt frem og tilbage, mens jeg hele tiden bare havde lyst til at gøre det. Til sidst foreslog Line, at jeg kunne lægge mig ind på sengen og dem, som havde lyst, kunne se på.

Jeg slog til. To minutter efter lå jeg på sengen med alle seks tøser omkring mig og en stor pude under hovedet. Loftslyset var slukket, men en havde drejet en spotlight på reolen, så den lyste mig lige i skridtet.

Jeg tog lidt på mig selv, følte mig flov og meget nøgen, men også vildt liderlig. Tog fat om pikken og trak frem i forhuden. Der var stille. Trak langsomt tilbage og afslørede pikhovedet. “Spred benene”, sagde Line, og jeg gjorde det. Satte tempoet op.

Mine nosser gyngede op og ned. Det var Ubehageligt at ligge med spredte ben, men jeg kunne alligevel mærke, at jeg snart ville komme. “Se på os”, sagde Line. Jeg åbne øjnene og så på de festklædte piger, som stod omkring sengen og kiggede på min nøgne krop og pik.

Mærkede, hvordan min nosser gyngede, min hånd kørte op og ned, og mit pikhoved blev stadigt mere hårdt. Jeg var helt og totalt udstillet. “Skal jeg virkelig komme også?” spurgte jeg. “Kun hvis du kan”, svarede min kæreste hurtigt og hjælpende.

“Du er virkelig modig, hvis du gør det”, sagde en anden. Jeg lukkede øjnene og fortsatte. Stemningen var tæt. Det var helt, helt stille. Tænkte på, at seks dejlige piger gloede på mig.

Så eksploderede jeg, som var jeg sammen med en sex maskine.

Klik her for alle læse én af vores andre sexnoveller

Lise Petersen
Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here