Der kommer et tidspunkt i enhver kvindes liv, hvor hun må stoppe op og spørge sig selv: “Hvor er jeg nu? Hvor er jeg på vej hen? Og hvordan havnede jeg her?”. Og så er der tidspunkter, hvor det er temmelig dumme spørgsmål at spørge sig selv. Hvor er jeg nu? Jeg er bøjet hen over en bordkant.

Mine hænder er sammenbundet med nylonstrømper som er fastgjort omkring et eller andet i den anden ende. Mine strømpeklædte tæer rører kun med nød og næppe gulvet og jeg er udstrakt med enden i vejret. Hvor er jeg på vej hen? Absolut ingen steder førend Randi (hvilket sikkert ikke er hendes rigtige navn men jeg hedder i virkeligheden heller ikke Allison) som jeg i spejlet kan se nærmer sig med en stor påspændingsdildo og med et bredt grin, beslutter sig for at lade mig gå. Og hvordan havnede jeg her? Og ja, det er jo så her historien begynder.

Jeg var liderlig og jeg havde tid til rådighed, hvilket er en dårlig kombination. Min mand var ude at rejse, hvilket var grunden til min liderlighed og børnene anbragt hos deres bedsteforældre. Hvorfor jeg havde tid til mig selv. Det var fredag aften og jeg havde meldt afbud til forskellige arrangementer. Hvilket gav mig frihed til at være for mig selv indtil søndag morgen. Jeg gjorde noget ud af mit udseende, min påklædning og bagefter tog jeg en tur i byen.

Vil du teste sexlegetøj gratis

At tage en tur i byen betød halvanden times rejse sydpå til en by på en pæn størrelse. Jeg var påklædt i hvad jeg plejer at kalde mit “jagtudstyr”. Det bestod af en sort kjole, der stoppede 5 centimeter over knæene og en lavt skåret cremefarvet bluse, der efterlod kavalergangen delvis tilsløret af lidt kalvekrøs for den almindelige beskuer. Under kjolen bar jeg en sort blonde-bh, der kunne åbnes foran (hurtighed, I ved) sammen med sorte trusser over en matchende hofteholder og sorte strømper. Det sidste touch var et sæt pæne sorte højhælede sko. Jeg havde, som jeg plejer, taget lidt frækt udstyr med. Årsagen til dette var, at jeg jo altid håber på der sker lidt under sådan en bytur.

Jeg havde aldrig før været i den klub, jeg var på vej til men jeg havde undersøgt dens ry og tænkt at den var perfekt til mit formål. Angiveligt en bøssebar med drag shows for turisterne. Hvis jeg traf nogen jeg kendte. Kunne jeg påstå, at jeg var kommet for at vise baren og drag showet for nogle udenbys venner. Der gerne ville se det og samtidig kunne jeg så undre mig over. Hvor de efterfølgende var forsvundet hen. Men min plan var, at besøge kælderetagen af baren og træffe en pæn kvinde interesseret i den samme ting som jeg.

Nu skal I ikke misforstå mig. Jeg kan godt lide mænd. Jeg kan godt lide at dyrke sex med mænd. Men affærer med mænd, selv engangsaffærer, har en tendens til at blive klæbende (undskyld udtrykket). Jeg er også tiltrukket af kvinder, og har fundet ud af, at når mit behov når en bestemt grænse, foretrækker jeg at lede efter en kvinde. Det sker ikke tit – men det sker. En anden gift kvinde er at foretrække, fordi der ingen forpligtelser er, og når vi skilles (forhåbentligt lykkeligt). Kan vi begge drage hjem til vores respektive mænd uden at frygte en efterfølgende strøm af blomster og kærlighedsbreve.

Det kan lyde som om at jeg har en høj mening om mig selv og min seksuelle attråværdighed. Men selvom jeg ville elske at se ud som Cindy Crawford (eller vågne op med hende for den sags skyld), er jeg tværtimod en gennemsnitlig kvinde midt i fyrrerne med en gennemsnitlig midaldrende krop. Jeg er knap 170 cm høj, vejer 5 kg mere end jeg burde og har sort hår og brune øjne.

Mine bryster er en størrelse 36C og min ende er begyndt at hænge desuagtet alle mine anstrengelser og den jævnlige træning. Jeg er dog stadigvæk rimelig attraktiv. Jeg får tilbud, både fra mænd og kvinder, og normalt ender jeg da også sammen med en, inden aftenen er ovre (jeg betragter den hændelse, hvor en anden kvinde forlod mit hotelværelse med fuld fart skiftevis klamrende sig til sin uknappede bluse og sit delvist opknappede skørt som en mindre afvigelse).

Jeg havde tidligere taget min bryllupsring af. Jeg tænkte at der ikke var behov for at ligne en komplet luder (selvom jeg senere fandt ud af, at det absolut ikke hjalp den mindste smule). Jeg trådt ind barens kælderetage og fandt straks frem til en barstol. Jeg havde tidligere fundet ud af at båsene begrænsede udsynet og muligheden for at udstille mig selv, og det var også svært at undslippe, hvis man først blev klemt inde af en, man ikke brød sig om. Jeg bestilte en drink og begyndte at undersøge rummet.

Jeg så umiddelbart ikke nogen, jeg følte mig særligt tiltrukket af. Et par bøsser og en ret feminin kvinde, som jeg mistænkte for at give sig ud for noget hun ikke var, for at slippe ind i klubben samt en gruppe kvinder, der spillede pool var alt hvad mit øje fangede. Jeg trak på skuldrene, og tænkte at jeg ikke kunne påregne at være heldig med det samme (hvorfor ikke – bare en gang ville være rart), samtidig med at jeg vendte mig om til min drink igen.

“Hej smukke,” sagde en stemme ved siden af mig. Jeg vendte mig om og undersøgte kvinden ved siden af mig. Jeg krydsede mine ben, hvilket fik min kjole til at kravle en smule op, inden jeg skødesløst tændte en cigaret, samtidig med at jeg kom med en vittig bemærkning til hende. Ja, helt klart. Jeg så på over 180 cm. cowboytøj og læder, og var ved at blive kvalt i cigaretrøgen (jeg ryger ikke særlig ofte, hvilket forklarer det en smule) og udbrød med en række eeek eeek-lyde, der skulle vise hende, at jeg ikke følte mig det mindste intimideret af hende.

“Jeg tror, at vi er her af samme grund,” sagde hun med et blink til mig. Jeg ønskede desperat at svare hende med “Nej, jeg er ikke her for at score en kvinde,” men undlod det efter at have tænkt mig om. I stedet for begyndte jeg at se nærmere på hende. Bortset fra “Mor”- tatoveringen på den ene brune arm og “Død før vanære” med det piercede kranium og dolken på den anden arm, så hun ganske feminin ud. Hendes læderarmbånd og bandanaen i camouflagestof komplementerede hendes ærmeløse denimvest på en pæn måde, og hendes militærstøvler gik rigtig godt i spænd med hendes læderbukser.

Hun betonede sine uskyldige intentioner ved at lægge en hånd på mit ben. “De er pæne,” komplimenterede hun, mens hun samtidig lod en hånd glide op under mit skørt og klemte om mit ben efterladende et synligt aftryk af hendes fingre på indersiden af mit ene lår, et aftryk der blev siddende i det meste af en uge (og jeg fandt senere ud af, at det var min mindste bekymring i de næste par uger når det gjaldt synlige minder fra begivenheden).

Jeg indså, at jeg fornemmede, det dyreprogrammer omtalter som “kæmp eller flygt”-syndromet. Siden det sidste var min eneste mulighed, burde jeg øjeblikkelig være begyndt at løbe efterladende mine højhælede sko (og det var endda mine yndlingssko). Men underligt nok blev jeg stående lige så paralyseret som en fed kylling, der ser en angribende høg (hvilket ikke er en helt malplaceret sammenligning, når man tager min senere fyldning i betragtning). “Mit navn er Randi og det er jeg med sikkerhed, smukke,” udbrød hun.(“Randi” betyder også liderlig på engelsk slang. /Red.) Jeg besvimede næsten. Da jeg blev præsenteret for dette udbrud af intelligens. Men jeg tvivler på, at en besvimelse ville have nedsat den hastighed. Hun lagde an på mig med, selvom det måske den måske ville have frelst mig fra at vandre min egen undergang i møde.

“All.., Alli, Allison,” fik jeg omsider fremstammet. Jeg tænkte på at tilføje et “Rart at møde dig” eller “Spis mig ikke,” men besluttede at den første tilføjelse ikke ville være sand, og at den næste ville være spild af tid.

Skriv en sexnovelle & vind 5000 DKK

Randi (jeg krymper mig stadigvæk ved det navn) løftede min venstre hånd og inspicerede den. “Du er gift,” kommenterede hun. “Du har taget dine ringe af, men jeg kan se, hvor den har siddet.” Jeg blev overrumplet. Jeg havde aldrig forventet at møde en kvindelig Sherlock Holmes med en støvlestørrelse 46. “Men hvad pokker, du er sikkert ikke det bedste knald her, men jeg er liderlig, og du kan bruges.” Hun løftede mig ned fra barstolen og sagde til bartenderen “Sæt hendes drink på min regning, Danny” mens hun med hånden på min røv gelejdede os ud af baren.

Jeg blev forbløffet, da jeg så at hendes transportmiddel ikke var en motorcykel eller en pick-up, men derimod en gul Camaro, årgang 1988, med fartstriber. Da hun satte sig ind i førersiden af bilen tænkte jeg, at jeg havde en mulighed for at undslippe, da jeg begyndte at gå mod bagenden af bilen for at komme om på passagersiden. Men flugtmuligheden blev ødelagt, da hun greb fat i mig og hev mig ned på sit skød med et “Pas på, hvor du går, pigebarn,” mens hun smækkede bildøren. Vi kørte mod hendes lejlighed, mens jeg holdt om hende.. Om det fik hende til at tænke på, at jeg var ophidset, tør jeg ikke sige, men hun hev min kjole op og begyndte at rode i mit skød. I virkeligheden var jeg rædselsslagen over, at hun kørte bilen, samtidig med at hun var i fuld gang med at gnave sig gennem min bluse og min bh, og jeg ønskede bare at have noget solidt at holde fast i, når vi kørte galt. Og hun kvalificerede sig absolut som værende solid.

Vi nåede hendes lejlighed i løbet af ti minutters tid, selvom køreturen føltes som to timer. Hun førte mig hen til indgangsdøren, mens hun stadigvæk tog mig på røven, som om hun forventede, at hun kunne ælte den til bolledej. Samtidig underholdt hun mig med en recitation af alt det sjov, vi skulle have sammen og på hvilken måde. Det mindede mig om, at jeg skulle have gået i seng med hele studenterklubben, da jeg blev spurgt i gymnasiet. Det ville have været ren opvarmning sammenlignet med dette. Vi trådte ind ad døren, og hun sparkede de tomme øldåser væk – jeg var nu alene sammen med min tillokkende forfører.

Randi drejede mig rundt og pressede mig op ad væggen. Hun greb fat i begge min hænder og fastholdt dem over mit hoved i en af sine hænder. Hun bøjede sit hoved ned mod mig og kyssede mig. Jeg har oplevet angreb, der var blidere end hendes kys, men et eller andet i mig reagerede på hendes behandling, og min mund åbnede sig for hendes krævende tunge. Mens hendes tunge undersøgte min mundhule, følte jeg at hendes anden hånd knappede min bluse op. I en hurtig bevægelse fik hun åbnet min bh og tog en hastigt stivnende brystvorte mellem sine fingre. Hendes krop pressede mig stadigvæk mod væggen, mens hun begyndte at nulre min brystvorte for siden at nive i den. Mens jeg stønnede ind i hendes mund, skiftede hun stilling og slap mine håndled, så hun komme til mit andet bryst med den anden hånd. Brystvorten på mit andet bryst kom øjeblikkeligt under angreb. Hun holdt op med at kysse mig, trak sit hoved en smule tilbage og så mig ind i mine øjne, da hun pludselig og uden varsel vred begge mine brystvorter om, som om de skulle trækkes på en snor som souvenirs.

“Godt,” sagde hun. “Jeg tror, du kan bruges” (det var mit held at jeg endelig bestod en eksamen efter at have dumpet i alle andre lige siden gymnasiet). “Der er kun to ting som sådan nogle kvinder, som dig, kan bruges til. Lad os se om du kan begge.”

Hun pressede nedad på min skuldre, så jeg sank ned på knæ. Det var ikke fordi, at jeg var uvillig til at falde på knæ, men hun var i færd med at sikre sig, at jeg vidste, hvem det var der bestemte. Hun beordrede mig til at åbne hendes bukser og trække dem af hende (fint, men hvorfor vil alle altid have, at jeg trækker deres trusser ned med mine tænder?). I modsætning til hendes rå og uplejede ydre, så jeg at hende hendes kønshår var korte og nydeligt trimmede. Hun afbrød mine studier ved at gribe fat mit hår og presse mit hoved mod sit skød.

“Mmm, slik mig, din lille tøs,” kommanderede hun. “Put din tunge i min kusse.” (hvad havde hun ellers tænkt sig at jeg ville gøre? Begynde at synge julesalmer?). “Det er alt, hvad I kan bruges til,” fortsatte hendes tirade. (Jeg føler mig altid SÅ smigret, når jeg hører den slags udtryk.) Faktisk nød jeg øjeblikket desuagtet mængden af de fornærmelser, der haglede ned over mig.

Jeg var nået gennem skoven af hår og var i færd med at sutte hendes svulne kønslæber ind i min mund. Mens jeg smagte på dem, strakte og vrikkede jeg min tunge ind i hendes temmelig våde kusse. Jeg fulgte op med at slikke på hendes kusse med langstrakte strøg med min tunge, ligesom en hund ville gøre det. Som alle kunstnere ville gøre det, udholdt jeg hendes kommentarer og kritik med stoisk ro.

“Åh ja, du gør det så godt. Det er ikke den første kusse din gifte tunge har været oppe i, vel tøs?” Hun greb fat i mit hår og trak i det i et forsøg på at presse hele mit hoved ind i hendes kusse, mens hun samtidig vred sit skød mod det. Jeg fandt ud af, at jeg ikke behøvede at gøre det store, for hun trak mit hoved og dermed min tunge op og ned langs hendes kusse ved skiftevis at hive i mit hår og presse nedad på mit hoved. “Åh, knep mig med din tunge.” Jeg svarede, ved at bore min tunge ind i hende, hurtigt stak jeg den ind og ligeså hurtigt trak jeg den ud igen. Hun bankede sine hofter mod mit ansigt og min tilbageværende mascara blev smurt ud over hendes lår og efterhånden ført bort med strømmen (af hendes væsker) – om jeg så må sige. “Kom så, få mig til at komme, slug hver en dråbe af min safter, din kusseslikkende tøs.” Jeg sikrede mig at min tunge var på hendes klitoris, som jeg slikkede og sugede, indtil jeg lykkeligvis blev belønnet med hendes skrig og rystelser, der annoncerede hendes orgasme.

Randi slap mit hår (heldigvis uden at rykke for mange af mine hårrødder ud) og roste mig. “Af en lille gift skøge at være, er du en temmelig god kusseslikker.” Hun hjalp mig på fode igen, og skubbede mig over til et stort skrivebord. “Lad os så se om du er noget værd til den anden ting, som en femme kan bruges til.” Hun bukkede mig ned over skrivebordet (hvad – forventede du at jeg ville argumentere med hende?), hvorefter hun brugte et par gamle nylonstrømper til at binde mine håndled. Efterfølgende bandt hun nylonstrømperne fast til den modsatte ende af skrivebordet. Hun inspicerede sit værk og sagde høfligt “smid de højhælede sko, tøs”, hvorpå hun efterjusterede og strammede strømperne, til jeg stod oppe på mine tåspidser. Lidt efter hørte jeg, at hun rodede i en skuffe.

Hun kom tilbage og stillede sig foran mig for at gøre to ting. Først justerede hun det fritstående påklædningsspejl, så jeg kunne følge med i det hele (ikke ulig når man placerede et spejl under guillotinens offer, således at offeret kunne følge, når bladet faldt). Derefter trådte hun hen til mig og slog mig over begge balder med en påspændingsdildo. Fantastisk, af alle butches i verden var jeg blevet forført af hende, der vragede “extra stor” til fordel for “gigantisk”, når hun indkøbte påspændingsdildoer og andet BDSM udstyr.

Nu da jeg havde haft fornøjelsen af at se en hestepik støbt i latex, fløjtede hun, mens hun igen gik om bag mig, hvor hun trak kjolen op på ryggen af mig. Hun tog herefter fat i mine trusser og flådede dem af, hvorefter hun kastede dem bagud med et “Jeg tror, at jeg beholder dem som en souvenir.”

Hun begyndte festlighederne med at slå mig på den højre balde med et mildt sving, der ikke skubbede mig mere sidelæns end en fod eller to. Da hun så, at jeg havde forladt min udgangsposition gentog hun tjenesten ved at give mig et endnu hårdere slag på den venstre balde. Mine forsøg på at argumentere med hende ved at skrige “Av” eller “Det gør ondt!” blev mødt med hårdere og hårdere slag, der efterlod min røv brændende varm, og jeg er sikker på, at den også var blevet temmelig rød. Hun trådte hen bag mig, og i en glidende bevægelse stak hun påspændingsdildoen ind mellem mine ben, hvor den tiltvang sig adgang til min revne, der allerede var dryppende våd af ophidselse og smerte. Hun rokkede sig frem og tilbage, hvilket fik dildoen til at bevæge sig rytmisk i min revne. Ved hvert stød ramte dildoens hoved min klitoris og gnubbende henover den. Mit åndedrag blev mere og mere stakåndet, og jeg lukkede mine øjne, da stimuleringen fik mig til at gispe. Endelig kærlig elskov (hvis man ser bort fra min røv, der føltes, som om at den var blevet grillet).

Okay, jeg er en idiot. På dette tidspunkt sagde Randi: “Okay, det er nok smørelse,” og tog et skridt tilbage. Med et hjerteligt “her kommer den, din kneppetøs” placerede hun hovedet af påspændingsdildoen mod min lukkemuskel og begyndte at presse. Jeg skreg op ved tanken om at få et baseball-bat stukket op i enden. “Åh gud, stop det! Jeg kan ikke klare det.”

“Åh hold mund, tøs,” var hendes opmuntrende svar. “Jeg spurgte ikke dig.” Hun lænede sig forover og puttede en lille pude ind i min mund. “Tyg på den, mens du får hvad du trænger til, og desuden,” Jeg hørte et svirp og bemærkede, at mine øjenæbler var ved at poppe ud af deres hulninger da et læderbælte ramte hver balde en gang “er du vel ikke ud på at pisse mig af, vel?”. Ved oplevelsen af den uundgåelige direkte logik pressede jeg mig så langt op på tåspidserne som muligt og bed eftertrykkeligt i puden, da Randi trængte ind i min røv. “Ååååh gud,” stønnede jeg da dildoens hoved omsider trængte ind i mig (og minderne om mit ansigtsudtryk i spejlet har efterfølgende afholdt mig fra nogensinde at fylde kalkuner igen, jeg ved præcist, hvordan de har det).

“Godt, så er den del overstået,” sagde Randi smilende. Hun placerede sine hænder på mine hofter og pressede voldsomt resten af dildoen ind i mig. Jeg vendte og vred mig i et forsøg på at undgå at blive splittet i to halvdele, mens tårerne løb ned ad mine kinder. Hun opfattede dette som endnu et kompliment og besvarede denne på vanlig jovial vis: “Tag den, din lille tøs. Og ja, jeg ved at du elsker at få min pik i din luderrøv. TAG DEN! Du vil aldrig mere have lyst til at få din mands pik nogen steder, når jeg er færdig med at kneppe dig. Gifte tøs, du vil komme tilbage og trygle mig om at blive behandlet, som alle femmes skal behandles.”

Forbløffende nok tilpassede min røv sig åbenbart til hendes stød og stødende begyndte at føles som en fornøjelse. Hendes kraftfulde hofte pressede min kusse mod bordkanten og klemte min klitoris. Mine brystvorters frem- og tilbagebevægelse henover den ru overflad på bordet var med til at ophidse mig til et punkt, som jeg havde håbet på at nå, da jeg forlod mit hus den aften. Jeg spyttede puden ud og skreg: “Knep mig, din lesbiske tøs. Du får mig til at tro, at det er en kvinde, der knepper mig.”

Jeg har aldrig lært at holde mund i tide. Randis øjne udvidede sig ved mit udbrud, og hun greb fat i mit hår med den ene hånd og kradsede mig på balderne med den anden hånds negle (hvorfor hun havde lange negle, fik jeg aldrig spurgt om). Hendes hofter var som en hvirvelvind, da hun gang på gang næsten trak dildoen helt ud af min røv, kun hovedet var inde, for efterfølgende at presse den helt i bund igen med al sin vægt. Hun kneppede mig, gispende og stønnende for at matche mig, indtil hun omsider skreg: “Åh ja, du er simpelthen et godt knald, ludertøs. Hun skreg, jeg skreg. Vi skreg begge i munden på hinanden, mens vi delte en kæmpeorgasme.

Jeg kom til bevidsthed igen, da jeg mærkede kold luft mod min endetarmsåbning, som Randi havde trukket dildoen ud af. Hun løsnede mine bånd og hjalp mig med at få resterne af mit tøj på og i orden. Hun sikrede sig, at jeg havde min taske i den ene hånd og de højhælede sko i den anden, inden hun mumlede noget om at tage et bad, hvorefter hun ringede efter en taxa til mig. Jeg regnede med at det hele var overstået og blev derfor noget forbavset, da hun stoppede mig, inden jeg kunne nå at gå. Hun lod en arm glide rundt om mit liv og kyssede mig blidt men dybt på munden. “Tak, skat,” hviskede hun, før hun lod mig gå.

Jeg vaklede ud til taxaen og mens jeg rakte chaufføren nogle penge, dumpede jeg ned i sædet og kvalte en stønnen, da min ende mindede mig om, hvad den just havde gennemgået. Jeg tog sikkerhedsselen på (ja, nu var jeg forsigtig) og så på refleksionen af mit ansigt i vinduesruden.

Jeg ville helt sikkert være nødt til at sove på maven de næste dage, hvis jeg ellers var i stand til at ligge på mine meget ømme brystvorter. Formodentlig ville jeg samtidig være nødt til at købe en temmelig stor dildo til at stikke i min ende, således at den kunne hjælpe til med at få det hele til at falde ordentlig på plads igen. Jeg havde mistet mine bedste satintrusser, mine silkestrømper var løbet adskillige steder og nogle af knapperne på min bluse var revet af.

Mine ben var ømme af at stå på tåspidserne så længe, og jeg vidste, at jeg ville være nødt til at klæde mig rimelig tildækket indtil alle biddene og mærkerne var lægte. Jeg smilede for mig selv, mens jeg tænkte på, hvornår jeg mon kunne gentage oplevelsen. Yderligere havde jeg i tankerne, at spejse sådan en oplevelse endnu mere op. Jeg kunne eksempelvis inddrage end latex dragt ved næste lejlighed?

Klik her for alle læse én af vores andre gratis sexnoveller

Lise Petersen
Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here