#41 Sexnovelle [KORT] – Vild med manden

53

Hånden presser sig ind i min mund, mine læber er strukket helt ud og de føles som om de kan sprække hvad øjeblik det skal være. Noget af min læbe er kommet ind mellem tænderne og hans hånd. Det gør så forbandet ondt og tårerne løber ned af mine kinder.

Han bøjer sig ind over mig og kysser blidt en tårer væk fra min kind. Denne hårdhed kombineret med ufattelig blidhed forvirrer min hjerne – hvad vil han. Jeg tænker bare på, om han vil finde sin sexgynge eller strapon frem. Der må næsten være en årsag til, at han tager så hårdt fat.

Han kigger mig dybt i øjnene og blinker. Fortæller mig, at om lidt trækker han sin hånd ud og jeg derefter skal holde munden åben i samme position .- uanset hvad.

Hånden lirkes ud af min mund og helt automatisk får jeg munden klappet sammen. Jeg har sådan en lyst til lige at slappe af i kæben, blot 5 min eller bare 2 -. bare slappe lidt af.

Han tager straks fat i min brystvorte og vrider den rundt, han behøver ikke sige noget eller gøre andet, min mund flyver straks op i den vidt åbne position han befalede og han slipper smerten i brystvorten.

Jeg mærker, at han trænger ind i mig, hverken blidt eller kærligt men hårdt og krævende, han lader sine hænder finde vej til mine ringe i brysterne og trækker. Jo dybere han støder ind i mig, jo mere trækker han i ringene. Min krop er nødt til at følge med op og jeg spænder i mavemusklerne for at holde min vægt oppe og ikke forstærke trækket i brystvorterne – og ikke mindst har jeg fokus på at holde min mund åben.

Han vender mig om og knepper mig bagfra, Savlet begynder at rende ud af min åbne mund. Fristelsen til lige at lukke munden og synke er stor, men jeg gør det ikke – vil gerne give ham… mig og det… og i alt dét lægger også at adlyde hans ønsker.

Jeg kan mærke et hårdt greb i mit hår og mit hoved ryger tilbage. Nu er det let at holde munden åbent for skriget forplanter sig fra min mave og op gennem min strube og ud af munden. Han trækker sig ud og smider mig om på ryggen. Hans fingre finder vej  ned i mit gloende skød. Han kigger på min åbne mund og da orgasmen gennemryster min krop…. Spytter han mig i munden.

Hvis du under denne erotiske sexnovelle tænkte, at det da kunne være frækt med noget sexlegetøj. Så vil vi her på redaktionen klart anbefale enten buttplug eller en hjemmelavet fisse. Det er to produkter, som kan bruges uden besvær. Og som man som par/single hurtigt kan sætte sig ind i.

Lise Petersen
Hej! Mit navn er Lise, jeg er til daglig sexolog, parterapeut og redaktør her på siden; Eroti.dk. Jeg er 37 år og elsker livet, mine 2 børn og min mand. Derudover elsker jeg at blogge om erotik, romantik, dating og sexlegetøj. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Lisepetersen82@gmail.com.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here