Anmeldelse: 40plus

225

40plus.dk finder man et af Danmarks bedste datingsites for mænd og kvinder, der har nået den gyldne alder.

På datingsprog hedder det sig, at man efter 40 års-alderen hører til i seniordatinggruppen.

Dette betyder dog ikke, at 40plus er fyldt med gamle nisser, sure gamle mænd eller Riviera-konerne.

Tværtimod finder man på 40plus.dk masser af spændende mennesker, der lever efter reglen om, at alder kun er et tal.

Det er muligt at finde både kærlighed og venskaber på denne datingside.


Priser:

PeriodePer månedI alt
1 måned169 kr.169 kr.
3 måneder119 kr.357 kr.
6 måneder89 kr.534 kr.

Anmeldelse:

Brugervenlighed:⭐⭐⭐⭐⭐
Features:⭐⭐✰✰✰
Aktivitet:⭐⭐⭐✰✰
Seriøsitet:⭐⭐⭐⭐⭐
Pris:⭐⭐⭐⭐✰

 

40 plus dk anmeldelse

Opret dig gratis


Fordele og ulemper

Her har vi listet nogle af fordelene og ulemperne ved 40plus.dk, for at du kan få et hurtigt overblik.

Fordele:

  • Seriøs dating for personer over 40 år.
  • Ligelige fordeling mellem køn.
  • Gratis oprettelse.
  • Dansk ejet hjemmeside med dansk kundeservice.
  • Medlemmer på tværs af det danske land.
  • Nem og brugervenlig hjemmeside.

Ulemper:

  • En del inaktive profiler.

Kønsfordeling:

👩 51% kvinder | 👦 49% mænd

Anmeldelser:

40plus trustpilot


 

40 plus dk anmeldelse

Opret dig gratis


Andre detaljer omkring 40plus.dk profiler

Samlede antal danske medlemmer (anslået): +50.000

Kontaktinformationer på 40 plus dating:

Mail:

kontakt@40plus.dk

Selskabsinformationer:

Cyberfusion ApS
Liseborg Toft 66
8800 Viborg
Danmark

  

Anmeldelse af 40plus – det siger brugerne

Dating 40 plus

Kim, 47: Jeg er kommet ud af et længere ægteskab og er nu klar til at søge kærligheden på ny. I min alder er det bare ikke så let at finde en for eksempel nede i byen. Derfor er 40plus.dk min nemmeste vej til at finde en partner – find min profil her ->

40plus.dk 40+

Lise, 53: Jeg har endnu ikke fundet den mand, jeg vil dele min tilværelse med. Men jeg mister hverken håbet og modet, og derfor elsker jeg at udforske de mange skønne muligheder på 40plus.dk – find mig her ->

Så nemt er det at skabe kontakt med 40 plus

Det tager ikke mere end 1-2 minutter fra, man lander på denne datingside, til man er godt i gang med at færdiggøre sin online datingprofil. Du skal som minimum være fyldt 40 år for at kunne oprette en profil. Hvilket lægger et godt og stabilt grundlag for, at der udelukkende er seriøse brugere af hjemmesiden.

Der kan naturligvis være enkelte falske profiler imellem. Dette vil dog oftest være personer, der blot skulle ind og lure på hjemmesiden. Hvorefter opretteren af profilen ikke har slettet den igen.

Når man opretter en datingprofil – uanset om det er på www.40plus.dk eller andre datingsider, er det vigtigt, at man holder sin profil så ærlig som muligt og ikke udgiver sig for at være mere eller mindre end dén man er.

Dette skyldes naturligvis, at du selv må være ærlig for at komme i kontakt med de andre ærlige mennesker, der dagligt benytter hjemmesiden. På 40plus ses der ingen skævvridning af medlemmerne, og hvor der på mange andre datingsider er en overflod af mænd. Der dominerer kvinderne på 40 plus med en hel procent.

www.40plus.dk

Du bør personliggøre din profil på www 40plus dk

Allerede når man er i gang med at lave en profil på www 40plus dk, bør man tænke over de signaler, man sender til de andre brugere. Det første, man skal tænke over, er naturligvis sit brugernavn. Dette skal være ærligt og gerne give andre brugere et hurtigt tip om, hvem du er som person.

I stedet for at kalde dig ’sød tøs’ eller ’flottefyr’. Kan du i stedet bruge en interesse eller dit fag som brugernavn. Du kunne for eksempel kalde din datingprofil for ’maleren’ eller ’korsangerinden’. Dette giver andre brugere mulighed for hurtigere at komme i kontakt med dem, de søger – og det kunne jo være dig.

Dernæst skal et profilbillede uploades på din profil. Da det via undersøgelser har vist sig, at kun 3 % af brugerne på en datingside svarer på beskeder fra profiler uden billeder. Det er super nemt at uploade et profilbillede, hvilket gøres gennem dine private profilindstillinger.

Sidst, men ikke mindst, er det vigtigt, at man i sin profiltekst beskriver, hvem man er, og hvad ens interesser er. Man skal naturligvis ikke skrive en hel roman. Da der derefter ikke vil være noget at snakke om i de indledende samtaler. Beskriv blot kort, hvem du er, hvad du laver til daglig og nævn gerne 2-3 interesser. Der kan være med til at hjælpe andre med at starte en samtale med dig.

Dating 40 plus – det handler om kærlighed

40plus trustpilotDen primære grund til, at folk i dag bruger de online datingsider, er naturligvis for at møde en fremtidig og potentiel ny kæreste eller livsledsager. De kan dele de ensomme aftener og hverdagen med. Dette er muligt på 40+ dating, hvor flere tusind voksne dagligt tjekker deres profiler i håb om, at den eneste ene har lagt en besked i indbakken.

På de fleste af de online datingsider skal man betale et abonnement for at kunne bruge alle hjemmesidens fordele og funktioner. Dette skal man naturligvis også på 40 plus dating. Ved at købe et plusmedlemskab har man adgang til alt på hjemmesiden. Dette betyder, at du kan læse og skrive breve til andre brugere. Se hvem der har besøgt din profil og føjet dig til favoritter samt oprette og tilmelde dig til forskellige events.

Mange par har fundet hinanden på 40 plus dating, faktisk så mange, at hjemmesiden er blandt de bedste nichedatingsider i Danmark. Hjemmesiden er danskejet, hvilket giver dig mulighed for at tage kontakt til kundeservice og vide, at du vil få en god behandling.

Find nye venskaber på 40plus.dk

Blandt de mange medlemmer på 40plus.dk er det muligt for dig at søge efter andet end kærlighed. Allerede ved oprettelse af din profil vil du kunne vælge ’venner’ som dét, du søger. Hvilket naturligvis betyder, at du er i fuld kontrol over, hvordan din profil ender med at se ud i andres øjne.

Der findes mange muligheder for at skabe nye relationer og venskaber på 40+ dating. Der findes både events, grupper og fora, du kan deltage i som et led i at finde nye venskaber og bekendte. Mange brugere af hjemmesiden føler sig ensomme i hverdagen, når arbejdsdagen slutter, og de kommer hjem til et tomt hus.

Derfor er det super smart, at man på 40plus.dk 40+ kan bruge disse funktioner til at finde ligestillede. Der enten har samme job, samme problematikker i hverdag eller blot har samme hobbies. I forummet diskuteres der alle emner lige fra børneopdragelse til hundeklipning. Hvilket betyder, at du sagtens kan deltage i en lang række forskellige debatter og derfra møde nye mennesker.

Bruger du events på hjemmesiden kan du også komme til at møde dine nye venskaber i virkelighedens verden. Events kan handle om alt fra en cafétur til en hyggelig heldagstur i Kongens Have eller et museum.

40plus anmeldelse

Alt i alt er der håb at finde ved at oprette en brugerprofil på 40+ dating. Der vil naturligvis være delte vande, hvis man kigger på 40plus trustpilot. Dog skal man tage denne type 40plus anmeldelse med et gram salt. Da der vil være nogle rådne æbler imellem, der ikke føler, at de har fået nok for deres penge, eller føler at de har fået dårlig kundeservice.

Hjemmesiden har eksisteret siden 2006 og bliver i dag stadig brugt af både mange gamle og nye medlemmer. Det er dog især det sociale aspekt, der bruges på 40plus og ikke så meget brug som en decideret datingside.

Dette kan dog skyldes, at folk primært bruger forum og events på hjemmesiden for derigennem at få nye venskaber og bekendte som de efterfølgende skriver med udenfor hjemmesiden. Der er naturligvis også nogle mennesker. Der har fundet kærligheden på 40 plus dk.

40plus trustpilot har i skrivende stund 72 anmeldelser. Hvoraf vandene er delt næsten midt over med 36 %, der er yderst tilfredse og 39 %, der er yderst utilfredse. Derimellem ligger de resterende 25 % i midten, men tenderer dog mod den positive side af deres 40plus anmeldelse.

40plus priser – hvor meget skal man betale for at finde kærligheden?

dating 40 plusSom tidligere nævnt skal man også på www 40plus dk betale et månedligt abonnement for at kunne bruge alle hjemmesidens funktioner. Herunder den mest gængse regel om, at man skal have en betalingsprofil for at kunne skrive, læse og besvare beskeder.

På 40plus dk har man hele 4 muligheder for at betale for sit plusmedlemskab. Man kan vælge at betale et engangsbeløb for 30 dage. Vælge et abonnement uden binding eller købe et abonnement, hvormed man binder sig i enten 3 eller 6 måneder.

Dette giver brugerne mulighed for at afprøve hjemmesiden i ro og mag, og selv vurdere, hvor mange penge de vil bruge på at forsøge at finde den nye store kærlighed. 40plus priser er ikke dyre set i forhold til andre datingsider. Tværtimod kan man for under 300 kroner komme til at bruge alle hjemmesidens funktioner og derved også deltage i forskellige events.

Tænk over din egen sikkerhed, når du benytter datingsider som 40plus.dk

På næsten alle datingsider vil man være en smule udsat, hvis ikke man passer på sine egne grænser og ikke mindst sine personlige data. På trods af at 40 plus er en datingside for voksne, der har nået en vis alder. Er det stadig muligt for andre at oprette falske profiler på trods af, at man ikke er 40+. Der bliver nemlig ikke ført noget opsyn med ens faktiske alder.

Dette resulterer naturligvis i, som på alle andre datingsider, at man kan risikere at blive snydt og bondefanget, hvis ikke man passer på. 40plus.dk ønsker dog at gøre noget aktivt for deres medlemmer på denne front, og man skal derfor ikke vente med at anmelde en anden profil, hvis man er mistænksom over, om den er snyd eller ej.

Hvis du bliver bedt om at oplyse personfølsomme oplysninger eller donere penge til forskellige formål, skal du aldrig give disse oplysninger ud eller bruge dit dankort til at betale for andet end det månedlige medlemskab direkte på sidens betalingscenter.

Dette er naturligvis udelukkende for din egen sikkerhed. Det anbefales også, at man ikke skriver sin private adresse eller telefonnummer til andre, men i stedet giver dem sin private mail, hvis man ønsker at fortsætte skriveriet andetsteds. Du bør aldrig give dit mobilnummer ud, før du har mødt den person, du skriver med – har du dette in mente, kan du trygt bruge 40plus som din egen voksenlegeplads.

Lise Petersen
Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here