Dette er en fortsættelse af del 1-4, som du finder her

”Sådan, fyld min varme kusse med din sperm. Ja, fyld din mors kusse.” Jeg kunne mærke sprøjt efter sprøjt af sæd plaske ind i min kusse. Hvor kom det hele fra? Min Gud, det føltes som litervis.

Jeg kollapsede ovenpå ham, mens vi begge hev efter vejret. Jeg gav ham et kys med tungen stødende ind i hans mund. Da kysset brød op, rullede jeg af ham og lod pikken glide tilbage i min mund. Efter jeg havde suget alle vores safter af, lod jeg hans slappe pik slippe fri. Da jeg så op på ham, var han et stort smil. ”Kom afsted med dig og få tøj på. Det er ved at være sent, og jeg er hundesulten.”

Jeg så ham stå op og gå ud til hans værelse. Jeg blev liggende et øjeblik og nød gløden efter et godt knald.

Skriv en sexnovelle & vind 5000 DKK

Den næste nat kørte jeg hjem med skørtet oppe om livet og trusserne trukket til side. Det gav mig direkte adgang til min fisse, som jeg udnyttede til fulde og kom to gange før, jeg overhovedet gik ind af døren. Jeg vidste, hvor han ventede og skyndte mig hen til soveværelset. Så snart jeg kom ind, flåede jeg tøjet af, min bluse, nederdel, BH og trusser fløj i alle retninger.

Jeg sprang hen på sengen, så brysterne hoppede og spredte mine ben. ”Kom herover nu!” beordrede jeg. ”Jeg har brug for din pik inde i mig med det samme.” Han kom hurtigt hen mellem mine ben, ventede kun i ét sekund for at se min blottede fisse. Så trak han sig frem og lod sin pik glide ind i mig. ”Jah,” stønnede jeg. ”Knep mig hård, fyld mig med sperm.”

Han begyndte at pumpe løs, hans pik glinsede med fissesaft, mens han hamrede den ind i min kusse. Han var som et dyr, alt han kunne var at grynte, stønne og jamre.

Jeg mærkede min orgasme nærme sig og tiggede, “jeg kommer snart, bliv ved. Sådan, knep mig. Jaaaaah, jeg kommer.” Orgasmen rev gennem mig og fik min fisse til at stramme sig om hans pik.

Pludselig jamrede han, ”åh ja, jeg kommer.” Han hamrede sin pik dybt og fyldte mig med sprøjt efter sprøjt af sperm. Da hans pik var tømt, kollapsede han stønnende ovenpå mig, ”du er utrolig.”

Vil du teste sexlegetøj gratis

Jeg smilede, da han rullede om på siden. Jeg bukkede mig ned, tog pikken i munden og sugede den ren. Jeg stod ud af sengen og sagde, ”jeg ved ikke med dig, men jeg er sulten, hvad med noget aftensmad?” Jeg vendte mig om og gik ud af rummet fuldstændigt nøgen med svajende bryster for hvert skridt. Jeg kunne fornemme hans sæd sive ud af min fisse og ned af benene, mens jeg lavede mad.

Som du sikkert kan forestille dig, har disse episoder fuldstændig ændret vores liv. Jeff er blevet manden i huset på alle områder. Han er flyttet ind på mit værelse og har bevist sig at være en umættelig elsker.

Jeg forestiller mig, at nogle af jer vil se ned på mig for at have sex med min søn, men han får mig til at føle mig som en dronning, og jeg har tænkt mig at nyde turen, så længe det varer.

Klik her for alle læse én af vores andre sex noveller

Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here