…Dette bliver desværre en kort afslutning på denne tredelte sexnovelle. Men bare rolig, den er lige så god som du kunne forestille dig!

Hen tænkte sig om et øjeblik og nikkede. Jeg lagde mig ovenpå hende og førte fumlende min pik ind i hendes våde hul. Jeg stødte frem, og da jeg mærkede modstand, trykkede jeg mig forsigtigt igennem.

Hun gispede idet, jeg tog hendes mødom, og bagefter var jeg begravet helt inde i hende. Jeg lå stille oven på hende. Jeg kunne mærke hendes hjerte slå igennem mit bryst. Hun holdt mig tæt til sig, mens hun vænnede sig til en penis inde i hende for første gang.

Vil du teste sexlegetøj gratis

Jeg begyndte at knalde hende, langsomt til en start og så hurtige, til vi havde en god rytme. Jeg så til mens hendes krop spændte op endnu en gang, og hun fik en orgasme. Jeg var forbløffet over, at jeg havde holdt så længe, men da jeg mærkede hendes indre muskler klemme omkring min pik, vidste jeg, at jeg ikke kunne holde meget længere.

Jeg begyndte at trække mig ud, men hun holdt mig inden i sig.

”Kom i mig,” sagde hun. ”Kom i min fisse. Det er okay.”

Jeg stolede på hende og fortsatte med at knalde. Vores øjne var fastlåst, mens jeg kneppede hendes fisse endnu hårdere, og hun kunne mærke min pik dunke og spjætte inde i hende. Jeg gryntede og sendte min sæd ind i hende, uendelige sprøjt inde i hendes mave. Da vi endelig blev færdige, stirrede vi prustende på hinanden, med min pik stadig inde i hende.

Brynn smilede. “Det var meget bedre end at kneppe min røv”

 

Jeg smilte. “Jah, også for mig.”

 

“Lad os hvile os lidt, og så gøre det igen.”

 

Vi lå side om side, fik vejret og aede hinanden. Det ville helt sikker blive en sjov uge.

Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk.

2 KOMMENTARER

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here