#31 Sexnovelle – Jeg kneppede min mor [del 2]

137

… Dette er en fortsættelse af “#30 Sexnovelle – Jeg kneppede min mor [del 1]”. Find den, hvor du ser alle vores sexnoveller.

”Du har pirret mig i ugevis,” sagde jeg. ”Jeg ved, du vil have det. Og jeg vil også. Så lad os bare gøre det.”

Mor vendte sig og tog om min pik. Den dunkede i hendes hånd, og hun følte den ivrigt op og ned. Hun bøjede sig ned og suttede den. Jeg var jomfru, og havde ikke haft nogen form for seksuel kontakt med piger. Så jeg sørgede for, mine knæ ikke gav efter, mens min mor suttede mig af.

 

Det føltes så godt, jeg tog fat i hendes hoved og guidede hende over min pik. Hun stønnede, da jeg rørte hendes bryster, indtil jeg ikke kunne tage det længere og stønnede heftigt. Mor vidste, jeg var ved at komme, men trak sig ikke væk. Jeg så stjerner, mens jeg skød det første frydefulde læs ind i hendes mund. Jeg pumpede ind og ud, uendelige sprøjt ned i hendes hals. Hun tog det hele, og efter jeg blev færdig, fortsatte hun med at sutte mig, til jeg var hård igen.

 

”Jeg vil have du skal kneppe mig,” sagde min mor.

 

Jeg adlød og lænede hende op ad bordet. Hun spredte benene, viste mig sin nydeligt trimmede fisse. Jeg førte min pik til hendes varme kusse og lod pikhovedet glide ind. Hun lagde hovedet bagover og sukkede, da jeg spredte hendes fisse med min pik og fyldte hende langsomt op. Efter jeg var begravet i hende, stønnede hun og kærtegnede mit bryst. Jeg tog fat i hendes bryster og kneppede hende. Hun lavede vidunderligt frække sexlyde, og jeg nød hendes klynk og støn. Inden længe var jeg tæt på at komme igen. Jeg var frustreret over, at jeg ikke havde holdt længere, men mor smilte bare.

”Lad det komme,” sagde hun og tog fat om mine nosser.

Jeg gryntede og lukkede øjnene stramt i, idet jeg skød min sæd ind i hende. Jeg hamrede kroppen mod hendes, mens jeg fyrrede løs. Hun holdt mig blidt, mens jeg kom, og det føltes som om, jeg kom dobbelt så meget som før. Da det var ovre, var jeg fuldstændigt udmattet. Jeg trak mig ud, og hun bad mig om at lægge mig ned.

Vi gik over til sofaen, og hun satte sig ovenpå mig. På en eller anden måde var jeg stadig hård, og i det næste fem minutter kneppede vi sådan. Hun kom tre gange, og jeg følte mig endelig tæt på at komme. Denne gang trak mor sin fisse af mig og gjorde mig færdig på hendes mave. Det var virkelig sexet, og hun så ud til at nyde det. Vi var begge trætte og hvilede et øjeblik. Mor lod mig røre hende over det hele, og jeg undersøgte hendes fisse og strøg over hendes bryster indtil, jeg var tilfreds med hendes krop.

 

Henover de næste timer, fik mor mig til at fylde hendes fisse med sperm om og om igen. Vi kneppede og kneppede, indtil hun ikke længere havde plads til mere sæd i maven. Jeg kunne ikke få nok af hendes fisse.

Lise Petersen
Hej! Mit navn er Lise, jeg er til daglig sexolog, parterapeut og redaktør her på siden; Eroti.dk. Jeg er 37 år og elsker livet, mine 2 børn og min mand. Derudover elsker jeg at blogge om erotik, romantik, dating og sexlegetøj. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Lisepetersen82@gmail.com.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here