#30 Sexnovelle – Jeg kneppede min mor [del 1]

212

Jeg havde et mærkeligt forhold til min mor. Efter jeg fyldte 18, blev hun mere hæmningsløs omkring mig. Hun tænkte måske, siden jeg var myndig, at jeg ikke havde noget imod at se hende nøgen, hvilket jeg heller ikke havde. Hun kunne gå rundt efter badet uden tøj på, og hun var meget pjattet omkring mig. Når min far var på arbejde, ville hun gå rundt og flashe mig eller bare være fuldstændig nøgen uden grund. Hun nød at vise sin krop frem, og jeg nød at se den, men jeg vidste godt, det ikke var normalt.

 

Men hvem ville ødelægge en god ting? Efter et par uger, begyndte hun at tale om seksuelle emner med mig. Det betyder ikke, at hun spurgte, om jeg havde haft sex eller hun gav mig præventionstalen. Hun spurgte mig, hvor ofte jeg onanerede, og hun fortalte hvor ofte, hun gjorde det, hvilket var en del, når man tænker på, hun også skulle klemme sex med min far ind en gang imellem. Hun havde en lækker krop, så jeg vidste min far stak i hende, så ofte han kunne få den op at stå. Men som 18årig fik jeg selv lyst til at være oppe i hendes fisse. Jeg vidste, at det var normalt for en ung mand at være tiltrukket af sin mor, men jeg begærede hende.

 

Hun ville gå nøgen rundt, og jeg ville strejfe hende ved et uheld, og holde hendes hofter i et øjeblik. Hun elskede det, men jeg var bange for at tage det skridtet videre. Endelig, efter at have raget på hende så meget uden blank at have bedt hende om at kneppe mig, besluttede jeg mig for, at hun skulle smage sin egen medicin.

 

Jeg var ikke den flotteste fyr, og min pik var ikke enorm, men jeg var ikke desto mindre stolt af den. Den var helt lige og ret tyk. Hovedet var flot og stort, og selvom den ikke var mere end 16 centimeter, var den et flot stykke kød. Og jeg ville have min mor skulle se den.

 

Så efter jeg tog et bad, og jeg vidste far ikke var hjemme før nogle timer, kom jeg ud af badeværelset nøgen. Jeg så ned i køkkenet, hvor mor sad nøgen. Jeg spadserede ned af trapperne og prøvede at være cool, men begejstringen gav mig en semi-erektion. Så jeg så nok ud til at være ret veludrustet, hvilket gav mig mere selvtillid. Jeg gik ind i køkkenet, og min mor var overrasket, men prøvede at skjule det. Hun sagde ingenting, men øjnene var limet, og jeg mener limet, til min pik. Jeg skænkede mig selv et glas juice, og min mor rejste sig og gik forbi. Hun strøg sig meget tæt op ad mig, og jeg drejede rundt, så min pik rørte hendes balde.

 

Hun stoppede op, tog en dyb vejrtrækning og maste min pik mod hende. Jeg var meget hård nu, mens jeg gnubbede op ad hendes røv. Hun flyttede sig ikke, og jeg tog fat om hendes bryster med hænderne.

”Burde vi?” spurgte hun.

Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Lisepetersen82@gmail.com. Vær opmærksom på, at profilerne her på siden er 'personaer' og altså dæknavne, sådan at de rigtige eksperter ikke kan findes privat. Af respekt for dem, så bedes du ikke forsøge at afdække hverken vores testere eller eksperters rigtige identitet.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here