Lisas kærestesorg var kommet lidt i baggrunden efter mødet med Peter. En moden meget attraktiv mand i starten af halvtredserne. Efter deres første møde havde hun taget sig selv i at dagdrømme om ham.

Hans store hænder, hans duft og hans velproportionerede krop. Han var utrolig sød ved hende. ” Har min lille prinsesse det godt” skrev han. Han skrev mange gange om dagen. Det var godt for hendes hjerte. Det kunne af og til godt bløde efter det var blevet knust af en mand hun troede var hendes.

”Nu er Peter her”, sagde hun til sig selv. – Og hun havde advaret Peter om at hendes hjerte var i udu. Peter var faldet pladask for Lisa. Hendes mørke glød og hendes ungdommelige sødme var mere end hvad han kunne overse. Han jagtede hende på ærbødig vis. Peter var dog beskeden. Han købte gaver til hende, og sørgede for at give hende plads så hun ikke følte sig overrumplet.

Sexnoveller - lisa og peter

Lisa lod sig indtage og vidste at hun var på vej imod nye eventyr.

Det var varmt, og Peter havde gjort motorcyklen klar. Han havde brugt tid på at sætte en gammel motorcykel fra krigens tid i stand, og nu mente han at den var forsvarlig at køre i. Han havde inviteret Lisa med ud at køre en tur i det grønne.

Lisa havde købt en smuk stor strandhat og havde iklædt sig en blomstret lyserød kjole. Indenunder havde hun sine nyindkøbte røde Cottelli bundløse trusser på.

Produktet finder du her: https://www.sinful.dk/cottelli-bundloes-g-streng-roed

Det vidst Peter ikke noget om. Hun havde ikke taget bh på. Hendes bryster var runde og fyldige og kunne sagtens bære sig selv sin 1/4 bh.

Da Peter susede forbi på den gamle spøjse Russer-motorcykel fik han sig noget af et chok. Nok syntes han at Lisa var smuk, men foran ham stod jo en gudinde. Hendes krøllede smukke hår lå elegant som et sjal henover ryggen på hende. Hatten supplerede hendes slanke ansigt på fineste vis. Kjolen svøb sig om hendes krop og brystvorterne anedes gennem det bløde stof. ”Hej” sagde han. Dog lidt lavmælt. Peter var godt klar over at han var ramt. Ikke bare i pikken, men også i hjertet.

”Hej” sagde Lisa og svingede lidt med hovedet. Hendes store flotte brune øjne skinnede som to lysende perler og hendes smil blændede som var hun en sol.

”Jeg er klar ” sagde hun og så kørte de af sted. Peter var ved at køre galt flere gange. Han kunne se konturen af hendes bryst og han var i den syvende himmel. Her sad han, en mand på over 50 år med verdens smukkeste og sødeste kvinde.

De stoppede ved en skov og parkerede motorcyklen. Han vidste der var en lille lysning, hvis man gik et stykke vej. Her havde han planlagt at de skulle nyde hinanden. Hvad han ikke vidste var at Lisa også havde planlagt en overraskelse til ham. Hun havde lavet en madkurv til dem, men der var ikke kun mad i kurven. Peter ville snart nok blive overrasket.

Da de nåede hen til lysningen stoppede Peter op. Hans blik var forandret. Mere intenst og alvorligt end det han tidligere havde mødt hende med, da han stod ved hendes dørtrin. Han stak hænderne ned i Lisas kjole og tog hårdt fat om hendes bryst. Han slugte hendes brystvorte i et hedt kys og sugede hårdt. Det gav et stød igennem Lisas krop. Hun tabte kurven på jorden. Peter kunne ikke vente.

”Jeg må smage dig igen”, sagde han. Han skubbede hende hen mod et træ, satte hendes ene ben op på hans skulder og bukkede sig ned. ” Åh, du har bundløse trusser på prinsesse”, sagde han begejstret og liderligt.

Han spredte hendes skamlæber med sin ene hånd og sugede sig godt fast på hendes glitrende lille perle. Lisa glemte alt om tid og sted, og at de rent faktisk stod udenfor hvor de kunne blive opdaget. Hun stønnede af velvære. Højere og højere. ” Ja, støn for mig prinsesse”, sagde Peter. Hun kom i et saligt hengivent stød. Peter slikkede hende færdigt og lod hende smage sine safter i et hedt kys bagefter.

Lisa var i en rus. Og det var måske en kærlighedsrus. Hun havde i hvert fald glemt alt om hendes eks. Hun nød Peter. Han var skøn og lækker. Nu var det hendes tur til at forkæle ham. Hun folede tæppet ud og tog maden ud af kurven. Hun havde lavet små sandwich og taget vin med. De nød boblerne som de sad i hinandens arme og snakkede om løst og fast.

Lisa måtte smage Peter, men hun ville gøre noget for ham først. ” Kom, sæt dig op ”, sagde hun. Lisa tog kjolen af og sad nu i sine røde farvede bundløse g- strengstrusser. Peter nød synet. ”Må jeg tage billeder?”, spurgte han. Lisa nikkede bestemt. Hun var tændt og hun stolede på Peter. Hun stak hånden ned i kurven, og fandt sin king cock https://www.sexshop.dk/king-cock-double-penetrator og glidecremen fra Sinful https://www.sinful.dk/sinful-anal-glidecreme-100-ml

Peter havde sat sig op af kurven. Hans blik var sløret af vinen og varmen fra solens stråler. Men, han fik alligevel taget et par gode billeder af Lisas smukke krop.

Hun bad ham komme hen til sig. ” Du skal holde dildoen for mig ”, sagde Lisa. Peter tog fat om dildoen. Lisa smurte glidecreme i sin stjerne og gjorde klar til at blive fyldt ud i begge huller. Peter tog hendes ene brystvorte i munden, da hun førte sig selv ned over den.

”Hold godt fat i dildoen”, sagde Lisa.

Peter ventede spændt. Lisa førte sig selv ned over dildoen. Hun nød at mærke begge sine huller blive fyldt ud.

Peter nød synet af sin prinsesse. Han holdte godt fat i den store King Cock.

Lisa kørte hurtigere og hurtigere og stønnede højlydt. Peter kyssede hende og mødte hendes tunge i en tæt våd dans.

Lisa skreg og kunne ikke vente længere. Det sprøjtede ud af hende, men hun blev ved. Hun lagde sig ned. ” Knep mig Peter”, sagde hun. ” Knep mig hårdt med dildoen”. Peter kneppede hende hårdt med dildoen.

Han stoppede op og lagde sig ned mellem hendes ben. Han kiggede Lisa i øjnene. Det gav et Gib i Lisas hjerte. Hun tryglede om mere. ” Åh, du må ikke stoppe”. Peter tog hårdt fat om hende og spredte hendes skamlæber. Han sugede sig fast om hendes klit og kneppede hende samtidigt med dildoen. Lisa skreg sin orgasme ud. Peter stoppede ikke. Han blev ved med at suge sig fast. Det sprøjtede ud at Lisa, og hun vred sig som en lille smidig pige. Hun var i den syvende himmel med sin modne Peter.

Peter så på Lisa med kærlige øjne. Der var begær i hans øjne. Nu ville han have hende. ” Sut mig ”, sagde han og rejste sig op. Lisa satte sig på hug. Hun tog Peters stive flotte pik i sin mund og suttede løs. ” Åh, ja på mit hoved”, sagde Peter. Lisa suttede Peters pikhoved med velvære. Hun kørte sin mund frem og tilbage over Peters pik. Hun gjorde sig umage og kunne høre på hans stønnen at det var ved at være.

Hun ville komme sammen med ham.

Hun tog lidt glidecreme og smurte i sin stjerne.

Da Peter var ved at komme slap hun hans pik.

”Knep mig i bag i”, sagde hun. Hun rejste sig. Solens stråler spejlede de fine sveddråber på Lisas fine krop.

”Kom”, sagde hun. Hun gik hen til et træ. Hun vendte sig om og bukkede sig let ned. Hendes hænder spredte hendes baller. ”Kom”, sagde hun. ” Du skal kneppe mig bag i og sprøjte din sæd op i mig”.

Peters pik ramte blidt. Indtil den kørte i våde naturlige bevægelser ind og ud af Lisas stramme numsehul. Lisa kørte hårdt på sin perle. ” Jeg vil komme sammen med dig igen”, sagde hun. Hun nød det og kørte løs med hånden imellem hendes skamlæber.

Peters støn blev meget høje. Lisa vidste at det var nu. ” Jeg kommer også”, råbte hun.

De kom sammen. Lisa tog fat om Peters hals og han krammede hende. ” Åh, du er skøn min lille musling”, sagde han.

”Du er min og jeg er din”.

De pakkede sammen og kørte hjem. Lisa var dejligt øm, og mættet af den dejlige Peter.

Hun glædede sig allerede til at de skulle ses igen.

” Farvel Peter”, sagde hun flirtende. ” Vi ses igen”. Peter var lykkelig og han gik allerede i gang med at planlægge deres næste møde.

Jeg håber du har nydt historien ligeså meget som jeg har nydt at skrive den.

Kærlig hilsen Camilla

 

Klik her for alle læse én af vores andre sexnoveller

Lise Petersen
Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here