#27 sexnovelle – Den modne mand

4293

Den modne mand

Lisa var ikke helt kommet sig over sin tidligere kæreste, da hun mødte den modne mand Peter. Han skulle sidenhen vise sig at få en større betydning end hun hidtil lige havde regnet med. Hun havde allerede givet Peter formaninger om at de kun skulle se hinanden an, og måske derfra udvikle et elskovsforhold. Peter havde indvilliget og havde store forventninger til mødet. Han var ud fra Lisas profilbillede allerede meget interesseret i den mørke mexicanske skønhed.

De mødtes på en café. Ham og Lisa. Den café i byen, hvor alle nye par mødes, genfødes, måske ses igen eller måske aldrig ses. Lisa syntes om Peter med det samme. Dette var bestemt gengældt. Han var pæn af sin alder. Over 50 måtte han være tænkte hun, når man tog hans velplacerede rynker i betragtning.

Han var en gentleman og tilbød hende at betale både mad og kaffe. Man kunne se på hans blik at han syntes Lisa var smuk og lækker. ” Er en kvinde som dig virkelig single?” spurgte han. Han havde svært ved at forstå det, fordi han syntes hun var utrolig dejlig.

15 år var der imellem dem. Lisa var ikke på jagt efter en kæreste. Men, hun kunne godt lide Peter. Og hun kunne også godt lide tanken om en moden elsker. Hans øjne tændte hende, og hun opdagede straks hans store velformede hænder. Åh, det kunne hun godt lide. En mand med velformede store hænder. Det mindede hende om når hendes far holdte hende tæt. Det var en dejlig følelse.

Peter gjorde tegn til at han ville betale. Han hjalp Lisa med hendes frakke, og det gav ham rig mulighed for at kigge på hendes former. Jo, hun var veldrejet. Hun havde en smuk talje, der blev fremhævet af en stram kjole og et fint taljebånd. Han havde allerede set at hendes bryster var runde og fyldige. Peter var tændt.

Men, var Lisa også det? Han var ikke sikker på at han nogensinde ville se hende igen, da de sagde farvel. Men, han håbede.

Lisa kørte hjem i sin lille bil. Hun var jo egentlig slet ikke kommet sig over sin eks-kæreste, men hun kunne alligevel ikke slå Peter ud af hovedet da hun kom hjem.

Og det virkede heller ikke til at Peter kunne glemme hende. Han overøste hende med sms´er, der var fyldt med hjerter og flirt.

Hun overgav sig og skrev tilbage. ” Hej Peter – jeg synes også du var sød – jeg vil gerne ses igen”

Peter var en glad mand, da hendes besked tikkede ind, og han svarede tilbage i en hurtig fart. De aftalte at ses to dage efter, og at deres møde skulle være frækt og pirrende.

Lisa vidste at Peter var en mand, der kunne tilfredsstille hende. Hun glædede sig til at mærke hans hænder på hende og håbede at mødet med ham ville blive lige så godt som hun havde på fornemmelsen.

Lisa ville gøre sig lækker og klar til at blive forkælet af sin modne mand. Hun gik i bad. Hun havde været tændt siden første gang hun havde set ham. Vandet føltes som en rislende varm dyne henover hendes bløde krop. Hun lagde nakken tilbage og lod sine hænder kærtegne sig. Hendes fingerspids ramte hendes køn, og hun mærkede straks en velkendt varme. Det var et pirrende øjeblik, og hun vidste godt at det ville blive hedt imellem hende og Peter. Hun var nødt til at tage lidt forskud. Hendes kusse kunne ikke vente.

Hun stak hånden ud igennem forhænget og tog et dyk ned i en lille skuffe. Hun ramte sin nyindkøbte G- Girl style dildo

https://www.sinful.dk/we-vibe-touch-klitoris-vibrator

Den var glat, og var meget lig en pik. Den var lavet af et materiale, der kunne sættes direkte på væggen. Jo det måtte hun prøve. Hun satte den på væggen. I mellemtiden havde hun fundet sin lille velkendte We-Vibe ven frem.

https://www.sinful.dk/we-vibe-touch-klitoris-vibrator

Åh, hvor hun dog glædede sig til at eksplodere. Og komme i en rus af velvære var for tillokkende til at hun kunne lade være. Hun ville også kunne holde meget længere sammen med hendes lækre modne Peter, hvis hun tog trykket.

Lisa spredte sine skamlæber og bukkede sig ned. Vandet rislede stadig ned af hende og der var hedt i badeværelset.

Hun mærkede den dejlige dildo ved indgangen til hendes liderlige kusse. Hun tog et skridt tilbage mod den og mærkede hvordan den gled ind i hende. Åh, det var godt. Hun roterede i smidige bevægelser – op og ned. Åh, det føltes godt at kneppe sig selv hårdt inden hun skulle kneppes af en rigtig pik.

Hun tændte sin We Vibe og satte den på sin våde opstemte klit. Hun stønnede i voldsomme toner og kom i en eksplosion. Åh, det føltes så godt, og hun kun ikke stoppe med at kneppe sig selv selvom hun var kommet godt.

Det var et dejligt bad tænkte hun, da hun var færdig. Hun kyssede sin We-Vibe og sin nyerhverede G- Girl Style dildo og lagde det i den lille skuffe. ” Det var et godt køb med den G- Girl Style ” sagde hun veltilpas til sig selv.

” Mon Peter har købt noget frækt legetøj” tænkte hun på vej over til ham. Hendes tanker blev afbrudt af en sms fra ham. ” Glæder mig til at se dig prinsesse– Jeg drømmer om at slikke dig og tage dig hårdt” Hendes fod trykkede ekstra på speederen. – For selvom hun allerede havde fået en skøn orgasme var hun kun lige begyndt.

Peter åbnede døren i det samme sekund som hun kom. Han duftede friskt og rent. Hans øjne afslørede hans betagelse af den mørke mexicanske skønhed der stod overfor ham. Han tabte næsten pusten. Lisa var frisk. ” Hej” sagde hun og gav ham et kram. Deres kinder strejfede hinanden og Peter kunne ikke vente. Han måtte kysse hendes store fyldige læber, som havde indtaget hans tanker siden han havde set hende på hendes profil. Han holdte hende fast og gav hende det dybeste og længste kys han kunne. Deres tunger mødte hinanden på romantisk vis som når man danser en vals.

” Åh” sagde Lisa og trak sig lidt væk. Du kysser da rigtig dejligt” sagde hun. Peter var betaget, og kunne ikke få nok. Men, han styrede sig dog lidt endnu.

Han trak en flaske champagne op. ” Vi skal da have champagne” sagde han.

De satte sig i sofaen, men der gik ikke længe før kysseriet fortsatte. Peter stak sin tunge ind i Lisas mund, og nu var valsen skiftet ud med en sexet tango. Peter trak sin tunge tilbage og holdte om Lisas mund med sine hænder.

Han sugede sig på hendes læber. ” Forestil dig at jeg slikker din kusse” sagde han. Lisa blev tændt, og hendes krop og sind havde for længst overgivet sig. Det gav et sug i hende og hun mærkede hvordan safterne begyndte at løbe. Peter kyssede løs på hendes mund, men stoppede hende hver gang hun forsøgte at åbne den. ” Luk, den ” sagde han. Han tog blidt fat rundt om hendes  hals og sugede løs på hendes læber. ” Må jeg tage mit tøj af” spurgte Lisa. ” Ja, tag dit tøj” sagde han. Lisa rejste sig op foran Peter. Hans pik var stiv. Det var tydeligt at se inde bag hans bukser. Hun havde forsøgt at slippe den fri, men var blevet stoppet af Peters store dominerende hænder.

Hun så på Peter imens hun stak sine fingre i munden. Hun legede med sin tunge. Han var tændt. Først lod hun stropperne falde på sin top, så derefter BH´en. ” Åh” lød det fra Peter, da han så hendes runde fyldige bryster. Lisa skulle til at lade nederdelen falde. ” Nej, lad den være på, bare tag strømpebukserne og trusserne af” sagde Peter. ” Men, frække jeg har ikke trusser på, og jeg har hul igennem til min kusse i mine strømper” sagde Lisa. Hun løftede op i sin nederdel og spredte sine skamlæber så kussen stod helt blottet.

Peter trak hende hen til sig og lagde sin tunge på den lille lystknop. ”Åh, du smager fantastisk” sagde han. Han spredte hendes skamlæber, satte sig ned på gulvet foran sofaen og beordrede hende til at sætte sig på hans hoved. Lisa var spændt og glædede sig til at mærke mere. ” Åh, du slikker mig så vidunderligt” stønnede hun. ” Din kusse er fantastisk” lød det fra Peter, der havde sit hoved dybt begravet i hendes safter.

Det løb ned af hans ansigt, men han nød det og var i den syvende himmel. Det var Lisa også. Hendes krop begyndte at skælve, og orgasmen startede. Den var lang og lækker. Hun stønnede og stønnede. ” Nu kommer jeg” skreg hun. Hun faldt sammen hen over Peters hoved og stod nu blottet med sit køn over både Peter og sofaen. ”Bliv stående der”, sagde han.

Han stillede sig bag hende, og førte en finger fra hendes numsehul om til klitten. ” Åh, din fine perle kan ikke få nok” sagde han. ” Du er fin og smuk dernede”, sagde han betaget. Han begyndte straks at sutte igen, men stoppede og satte sig ned i sofaen.

” Kom her” sagde han. ” Jeg har en overraskelse til dig” Du skal lægge dig henover mit skød”, sagde han. Lisa lagde sig forventningsfuldt henover hans skød.

” Skyd numsen i vejret ” beordrede. Det gjorde hun. Han trak sin overraskelse frem under sofaen. En heart wedge sexpude.

https://www.sinful.dk/liberator-heart-wedge-sexpude

Lisa spærrede øjnene op. Sådan en havde hun aldrig prøvet. Peter beordrede hende til løfte sin numse, så han kunne stikke Heart wedge puden op under hende. Hendes kusse skød godt op i vejret, og hun var helt blottet. Det pirrede at være så blottet overfor sin modne lækre Peter.

Peter tog lidt champagne, og lod tiden stå stille. Hans hænder havde et fast greb på Lisas baller. Hun var stadig meget våd, og det glimtede fra hendes køn.

Der var stille. ” Åh, hvornår gør han noget ved mig?” tænkte hun. Hun vred sig lidt i håb om at det ville fremskynde hans handlinger.

Men, Peter lod til at have helt styr på situationen.

Han tog hende i hendes lange sorte hår, bukkede sig ned og gav hende et ordentligt tungekys. Lisa mærkede hans store hænder ved hendes inderlår og en anden der klemte godt fast om hendes stive brystvorter.

Han begyndte at massere hendes blottede kusse. ” Nå, det kan du godt lide ” sagde han ” Kom spred dine skamlæber helt for mig”. Lisa spredte sine skamlæber, og Peter masserede hendes kusse. Det var lækkert at ligge blottet for ham. Der var ikke noget overladt til fantasien.

Hun kunne se at hans pik var meget stiv, og Lisa glædede sig til at mærke den. Da hun var ved at komme igen stoppede han sine kærtegn. ” Kom, stil dig op af bordet” sagde Peter. Lisa rejste sig op og gik hen til bordet. Peter tog sine bukser af. Han var en flot velproportioneret  mand” tænkte hun.  Lisa vendte sig om mod bordet og skød enden i vejret. Han tog et godt fast greb rundt om hendes hofter og stak sin pik dybt op i hende. Han kneppede hende ligeså godt og dybt som hun havde drømt om.

Efter noget tid trak han sig ud, og satte sig ned foran hendes kusse. Han spredte hendes skamlæber og sugede sig godt fast i hendes lille glitrende perle. Lisa skreg sin orgasme ud. ” Åh, jeg kommer nu” sagde hun .” Ja, kom så lille frække prinsesse” sagde han. Hun var ved at miste fodfæstet, men Peter skyndte sig at vende hende om. Han satte hendes ene ben op på bordkanten og stak sin pik ind i hendes våde spredte velvillige kusse. Han kneppede hende hårdt, og hun nød hvert et sekund.

Peter brølede sin orgasme ud og faldt sammen bag hende. Han holdte hende tæt ind til sig, og førte hurtigt pikken tilbage i hende, da den slap sit tag. Han ville ikke ud af hende. Der stod de noget tid. Lisa vidste godt, at hun kunne blive glad for Peter. Hun havde i hvert fald lyst til at se ham igen, og det var ganske gensidigt.

Kærlig hilsen Camilla

Læs vores andre super spændende sexhistorier, BDSM noveller og sexnoveller.

Lise Petersen
Hej! Mit navn er Lise, jeg er til daglig sexolog, parterapeut og redaktør her på siden; Eroti.dk. Jeg er 37 år og elsker livet, mine 2 børn og min mand. Derudover elsker jeg at blogge om erotik, romantik, dating og sexlegetøj. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Lisepetersen82@gmail.com.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here