Peter havde længe haft lyst til at overraske Laura. Han havde tænkt længe over hvordan.  Han og Laura havde et dejligt forhold, og deres kemi var bestemt ikke blevet mindre med årerne.

Gnisten var selvfølgelig af og til lidt på stand by pga. børn, arbejde og andre gøremål,- Men på denne fredag havde Peter besluttet sig for at tænde liv i deres gnist  og overraske sin elskede Laura.

Vil du teste sexlegetøj gratis

Laura kom træt hjem efter arbejde, og da hun trådte ind af døren havde hun ingen idé om hvad Peter havde planlagt. Der lå ikke legetøj i gangen, som hun ellers plejede at snuble over. Der var heller ikke rodet i stuen, tæpperne og legesagerne var ryddet pænt op. Åh, det var dejligt at komme hjem til. Men, hvor var de alle sammen, Peter og børnene…?

Da Laura havde siddet lidt og indåndet den friske duft fra et rent og pænt hus trådte Peter ind af døren. – Hvor er ungerne?, spurgte Laura. –Dem passer Anita svarede Peter lidt kækt. – Hvorfor dog det?, spurgte Laura lidt undrende. –Var det meningen at de skulle have været hos din søster i dag. Er der noget jeg har glemt?.Nej, nej…” svarede Peter lidt hemmelighedsfuldt. – Men, jeg har længe ville overraske dig, og i aften er DIN aften. Du skal bare nyde…

Laura så forbløffet ud. Hun skulle lige integrere at Peter havde sørget for det hele, og at der var styr på både hus og børn. Hun indså langsomt at hun kunne slippe kontrollen og hengive sig trygt til aftenen og Peters skønne initiativ.

Laura blev bedt om at vente i stuen, da Peter lige skulle på 1 salen og gøre nogle ting klar. Laura tænkte over hvad han dog havde planlagt og glædede sig. Efter lidt tid kom Peter tilbage, og bad Laura om at gå i bad. – Jeg har lavet karbad klar til dig skat.- Hopper du i ?

Laura glædede sig, kyssede Peter på munden og stak af sted. Da hun kom ind i badeværelset var der en dejlig varm temperatur, stearinlys der lyste rundt omkring i krogene, og en duft af mild sæbe som langsomt ville indtage rummet mere og mere som aftenen skred frem. Der var også sagte musik i baggrunden. På kanten af badekarret lå en fin pakke, hvorpå der stod –” Åbn mig og hop derefter ned i badekarret”.

Laura følte sig godt tilpas og nød opmærksomheden. Hun åbnede pakken. Lamourbox… hvad mon det var. Pakken var sirlig og fin. I den lå en vibrator fra womanizer, et blindfold og en lille fin tube olie. Wauv, nu kunne Laura godt mærke varmen mellem hendes ben stige i temperatur, og hun glædede sig helt vildt til at lege med Peter. Det var nemlig det de skulle. Lege frækt og intenst med hinanden.

lamourbox billede

Laura gjorde som beskeden foreskrev og hoppede i karbadet. Åh, det var dejligt.

Hun ventede spændt på at se sin flotte kæreste dukke op, og da han kom lyste hun helt op. Peter holdte pegefingeren for sin mund og gjorde tegn til, at hun skulle tie. Han satte sig bag hende i karbadet og begyndte at massere hende på skulderen. Det føltes godt. Hendes bryster blev af og til blottede og hendes brystvorter var hårde og strittende. Peter nød synet, og nød at han kunne styre aftenens begivenheder.

Han tog en svamp og begyndte at vaske Laura. Han stoppede op hver gang han nåede til missen. Laura kunne ellers godt mærke at det begyndte at dunke godt i den, og at perlen begyndte at tigge efter berøring. Det kunne Peter også mærke, men han gav ikke efter. Endnu.

Han bad Laura rejse sig, hvorefter han skyllede hende med bruseren. Da hun steg op af vandet tørrede han hende. Hun stod helt blottet med sin fine lille mis. Skamlæberne var blottede, og missen glitrede af velbehag og begær. Peter bad Laura om at holde med begge hænder på håndvasken, hvorefter han satte sig på hug under hende. – Kom tøs, gnid din mis rundt i min mund.

Laura lyste op, og hendes liderlighed var allerede tæt på bristepunktet. Da perlen ramte Peters mund skreg hun af velbehag. Han slikkede og sugede som han aldrig havde suttet før. Da hun mærkede hans hånd sprede skamlæberne helt kom hun i et skrig. – Åh, skat , bliv ved, jeg kommer så dejligt, åh, din tunge…, det er så dejligt at mærke dig sutte og slikke mig…. Peter stoppede op, slikkede sig om munden og tørrede safterne væk som løb ned at Lauras ben. – Bliv stående lille tøs, sagde han kommanderende.

-Okay… i samme stilling skat?.Ja, i samme stilling svarede Peter. -Vent der, jeg kommer om lidt.

Der blev helt stille, og Laura blev stående.  Hun undrede sig over hvad Peter nu lavede, og ventetiden gjorde hende liderlig. Igen. Spændingen steg da han kom ind af døren. Helt kontrolleret og opsat på at fuldføre sin mission.

Han begyndte at rode i Lámourboxen. Hun kiggede, men fik hurtig besked på at se væk. – Kig, væk, du har ikke fået lov at kigge, det er mig der bestemmer hvornår du må kigge. Tøs! –Åh, tøs, det havde han ikke kaldt hende i lang tid. Det tændte hende… Hun ville gerne være hans lille tøs, åh der var ikke noget hun hellere ville.

Skriv en sexnovelle & vind 5000 DKK

Det begyndte at gøre lidt ondt i Lauras arme som hun stod henover vasken, men smerten var udholdelig fordi forventningen til Peters næste skridt optog hende. Liderligheden i hendes mis var igen stor, og hun mærkede tydeligt hvordan hun gav sig, og kom med små veltilpassede lyde.

Peter var færdig med at rode i Lámourboxen og slukkede nu lyset, så han nærmest kun blev en skygge. Han gav hende et blindfold på og hun kunne intet se. Hun fornemmede at han stod og betragtede hende. Laura var tændt, og hun nød det.

Han stillede sig bag hende, holdte hendes ryg nede og begyndte at massere hendes hårde perle med vibratoren. Åh, det føltes så dejligt. Han holdte hendes hår, drejede hende og kommanderede hende til at tungekysse ham. Det gjorde hun velvilligt og vulgært. Deres tunger mødtes i legende liderlig dans. Laura stønnede af velvære.

-Buk dig længere ned tøs sagde Peter.  Åh, ja skat.. jeg bukker mig ned nu. Peter masserede perlen og iagttog Laura i spejlet. Han nød at se hende skrige og vride sig af liderlighed.

Laura var allerede tæt på orgasme igen og skreg – Åh, ja, det er så godt. Åh, det er så godt det du gør ved mig.  –Er du klar til at mærke mere? spurgte Peter.

-Ja, giv mig så din store stive pik .-Knep mig skat, knep mig hårdt. Peter rev sine underbukser ned, tog fat om Lauras arme og satte dem i stedet på badekarrets kant så hun stod helt blottet. Stadigvæk med blindfold på – Nej , tøs sut mig først så jeg er lige ved at komme. Peter hjalp hende ned til pikken, og Laura suttede og slubrede velvilligt løs af pikken . Hun holdte forhuden tilbage imens hun sugede sig fast om hovedet.

Peter holdt hende stramt om Lauras hoved imens han kørte sin pik ind og ud. – Åh, din lille liderlige tøs, jeg kommer snart, vend dig om så jeg kan komme i bund.

Laura famlede sig frem til vibratoren på gulvet og skulle til at massere perlen indtil Peter befalede hende at stoppe. – Du har ikke spurgt om lov!  sagde han. Laura spurgte underkastet – Må jeg gerne bruge vibratoren skat?. Nej, det må du ikke.. vend dig om og lad mig kneppe dig og sprøjte min sæd langt op i dig.”

Laura vendte sig om, og Peter kørte vulgært sin pik frem og tilbage i hende. Han stønnede højt af opstemthed. Laura nød at høre sin mand nyde hende og gjorde hvad hun kunne for at hjælpe til, så han kunne få en lækker udløsning.  –Jeg kommer nu!  råbte han.  –Bliv stående tøs.  –Åh, ja skat kom for mig… svarede Laura tilbage. Peter skælvede imens han råbte sin orgasme ud, og spermen flød ned af Lauras ben. Hun var fyldt helt ud, men ikke mindre liderlig.

-Åh, kære skat, rør ved mig, slik mig, knep mig mere, bare gør et eller andet. Laura tiggede om mere. – Har du ikke fået nok? råbte Peter – din lille liderlige tøs!. Han hev hende op fra gulvet så hun stod op. Han fjernede blind folden, og kommanderede hende til at tørre spermen væk og tage sig en skyller. –Kom ind i soveværelset når du er færdig. Vask dig godt.

Da vandet ramte missen gav hun et lille støn. Hun var så liderlig, og var slet ikke færdig. Hun kunne ikke huske hvornår hun sidst havde været så liderlig.  Hendes mis var ved at sprænges, og hun havde brug for at Peter begravede sig i hende med både hænder og tunge.

Da hun kom ind i soveværelset havde Peter lagt et håndklæde klar på sengen og tændt for varmen. Der stod også tændte stearinlys rundt omkring. Åh, det var så dejligt.  –Tøs, læg dig ned på håndklædet, så jeg kan massere dig befalede Peter. Laura lagde sig forventningsfuldt ned. Inden hun havde set sig om mærkede hun olien fra Lámourboxen på sin krop. Åh, det var dejligt at blive smurt ind i olie af Peter.

Han masserede hende dejligt alle steder.  På nær hendes mis. Den masserede han kontrolleret udenom. Hans plan var at gøre hende så liderlig at hun ville råbe og skrige efter hans tunge og fingre. Så kunne kan skælde lidt ud og bede hende vente. Intensiteten steg, og der gik ikke længe før Laura mistede tålmodigheden. Hun prøvede at lokke Peter til at tilfredsstille hende ved at skyde underlivet i vejret, men det virkede ikke. Peter befalede hende blot til at lægge sig ned igen og vente. –Tøs, det er mig der bestemmer….

Da han var færdig med at massere var hun ved at eksplodere. Han pakkede roligt olien væk og satte sig på sengekanten, og iagttog hende.

Da han ikke kunne presse hende mere lagde han sig på sengen og bad hende sætte sig på sit ansigt.- Åh, den stilling elskede Laura bare. Det gjorde hun gerne. –Sæt dig på fødderne henover mig, så du er helt udspillet  og åben– åh, det var så frækt. Laura kiggede ned på Peter og da perlen ramte hans mund skreg hun. –Åh, ja bliv ved. Peter sugede sig fast som en sugekop. Han skiftede imellem at bruge sine fingre og sin tunge. Hans hænder holdte hårdt fast i Lauras brystvorter der hang og dinglede.

Laura kørte underlivet frem og tilbage i en hed konsekvent rytme.  – Åh, skat, tak skat, åh du gør det så godt for mig skat. – Jeg kommer nu.  Laura skreg og eksploderede i Peters mund. Hun rystede og faldt sammen af velvære på ham . Peter skyndte sig at pakke en dyne om sin elskede og sammen lå de og nød hinanden.  –Åh, tak min elskede sagde Laura. Tak fordi du forkæler mig – jeg elsker dig.Jeg elsker også dig svarede Peter og kyssede Laura kærligt i panden. 

-Weekenden er ikke slut skat endnu. Den er kun lige startet, og Anita passer børnene til søndag.  –Mmmmm, så dejligt skat svarede Laura, og faldt i dyb søvn i armene på sin elskede.

Kærlig hilsen Camilla

 

Du finder flere lignende indlæg på de grå sider her. 

Lise Petersen
Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here