Caroline Engelhardt vil altid have en plads i mit hjerte. Hun var international sangstjerne og rejste kloden rundt. Hun skrev også rejsebøger om de steder hun besøgte, og hun optrådte i fjernsynet, både med sin sang og i diverse rejseprogrammer.

Hun havde et gudbenådet talent, en utrolig indre power, og en attitude der gjorde, at alle mennesker følte sig godt tilpas i hendes selskab. Hun er uden sammenligning det mest vidunderlige menneske, jeg nogensinde har haft æren af at kende.

Skriv en sexnovelle & vind 5000 DKK

Under en tourné i Rusland, ragede Caroline af en eller anden grund uklar med de russiske myndigheder, som åbenbart mente at hun kunne være spion. Hun fik inddraget sit pas, så hun ikke kunne forlade landet, mens ’sagen’ mod hende blev undersøgt.

Hun kontaktede den danske ambassade i Moskva, hvor jeg var udstationeret. Mine overordnede frygtede, at den russiske efterretningstjeneste kunne finde på at snigmyrde hende, hvis de ikke havde nok beviser til at kunne rejse en sag ved domstolene. Jeg fik derfor ordre til at beskytte hende.

Vi kunne ikke flytte hende hen på ambassaden, da det ville skabe en diplomatisk krise med Rusland, så jeg blev indlogeret i hendes hotelsuite. Jeg fik bragt tøj og mad ud til hotellet af en ansat ved ambassaden, og vi var sammen dag og nat, på hotelsuiten 60 kvadratmeter.

Caroline viste sig at være lige så fantastisk i virkeligheden, som hun var på fjernsynet. Det virkede næsten som om, at hun havde dårlig samvittighed over, at jeg skulle bruge al min tid på at beskytte hende, så hun underholdt mig med vidunderlige sange og spændende fortællinger om hendes rejser. Vi tilbragte tre pragtfulde uger sammen, før hun fik sit pas tilbage, med besked om, at hun kunne forlade landet når hun ville.

’Jeg er virkelig glad for, at du har været her til at passe på mig, Ditte.’ Siger Caroline og smiler op til mig, mens hun kæler for det glas vodka, hun netop har skænket. ’Jeg ved ikke, om jeg reelt var i fare, men du fik mig virkelig til at føle mig tryg. Tak. Tusind tak. Hvis jeg nogensinde kan gøre noget for dig, så må du sige til.’ Jeg gengælder hendes smil, selv om jeg mærker en melankolsk stemning fylde mit sind.

I morgen rejser hun tilbage til København. Det gør næsten ondt i mit bryst, så trist er jeg over, at jeg måske aldrig skal se hende igen.

’Det er mig der takker, Caroline. Det har virkelig været en ære og en fornøjelse at passe på dig.’ Svarer jeg. Jeg står bag hendes stol. Jeg har også fået et glas vodka. Jeg drikker normalt aldrig i tjenesten, men her til aften gør jeg en undtagelse. Jeg tager et forsigtigt nip af glasset og mærker øjeblikkeligt varmen fylde min krop. Alkoholen får det til at krible i mit bryst. Eller er det duften af Caroline og synet af hende smukke ansigt og vidunderlige smil?

sexnovelle

Jeg har været professionel gennem hele forløbet. Jeg har ikke sagt eller gjort noget der på nogen som helst måde kunne tolkes som upassende. Jeg har lagt låg på mine følelser, og på intet tidspunkt ladet skinne igennem, at jeg virkelig er tiltrukket af Caroline. Jo, jeg har sendt hende lange, varme blikke, når hun havde været i bad, eller klædte sig af for at gå i seng. Men hvis hun ikke har lagt mærke til det, vil hun ikke have nogen anelse om, hvad jeg føler for hende. Tanken om, at hun aldrig skal vide det, får mit bryst til at knuge sig sammen, men jeg kan selvfølgeligt ikke sige noget til hende.

’Du er ekstremt professionel, Ditte, det må jeg give dig.’ Hvisker Caroline og hæver sit glas. Jeg læner mig ind over hende, for at gengælde hendes gestus, og bliver næsten slået omkuld af den vidunderlige duft af hendes hår og hendes parfume. Vi skåler. Pludseligt lægger hun sin hånd på min.

Det sitrer op gennem min arm gennem hele min krop. Hun smiler bredt. ’Jeg har ikke været så tæt på en anden kvinde, i mange, mange år.’ Hvisker hun ’Det har næsten været som at være tilbage på kollegiet, sammen med en god veninde, man bare kunne slappe af med og dele alt med.

Det kribler og svulmer i mit bryst. Hendes smil og glimtet i hendes øjne, hendes kærlige berøring af min hånd, er det blot høflighed, eller er der mere i det? Jeg tør næsten ikke tænke tanken – men kunne det være? ’Øh, tak, Caroline.’ Svarer jeg og prøver at få mit blik vendt bort fra hendes smukke, lysebrune øjne. Hun fniser. ’Du behøver ikke at være genert.’ Hvisker hun. ’Jeg syntes, at du er en meget smuk kvinde, Ditte. Jeg… jeg må sige, at jeg virkeligt har nydt dit selskab. På mange måder.’

Jeg mærker varmen tage til i mine kinder. Jeg er normalt meget afmålt og kontrolleret, men lige nu hamrer mit hjerte og min pande og mine håndflader bliver fugtige. ’Tak, dine rosende ord gør mig store ære.’ Svarer jeg. Hun ryster på hovedet. ’Nej, søde, glem nu det der formelle embedsfis. Du behøver ikke være så professionel.’ Hvisker hun og lægger hovedet på skrå. ’Eller måske gør du, Ditte. Det er en del af din personlighed, ikke? Det er en del af hvem du er. OK, så lad os gøre det her på din måde.’ Siger hun og rejser sig fra stolen.

’Skål, Ditte, og tak for din professionelle og kompetente beskyttelse.’ Siger Caroline, idet hun hæver sit glas og giver mig hånden i en meget formel gestus. ’Jeg har fået mit pas tilbage og har lov til at forlade landet. Jeg må forstå det derhen, at de russiske myndigheder ikke har nogen sag mod mig.

Jeg har ikke længere brug for din beskyttelse, Ditte. Du er hermed fritaget fra tjeneste.’ Siger hun og smiler. ’Men jeg håber, at du har lyst til at blive her i aften, ikke i embedsmedfør, men som en god veninde.’

’Jeg… jo, det vil jeg meget gerne.’ Svarer jeg og nejer dybt. Da jeg atter står oprejst, kan jeg mærke, at der er som om en sten ruller af mit bryst. ’Du vil gerne have, at jeg bliver her?’ Hvisker jeg. Hun nikker. Sommerfuglene i min mave og mit bryst går amok. ’Som en ven?’ Spørger jeg prøvende. Hun smiler. ’Ja, som en ven. En meget nær ven. Måske mere end en ven.’ Hvisker hun og smiler drilsk. ’Jeg mener, du bor fast her i Moskva, ikke?’ Spørger hun. Jeg nikker.

’Det er tre år siden jeg var her sidst, og jeg ved ikke, hvornår jeg kommer hertil igen.’ Hvisker Caroline og lægger en hånd på min skulder. Det kribler i hele min krop. Hun smiler varmt. ’Så må vi jo sørge for, at få det bedste ud af den smule tid vi har tilbage.’ Hvisker hun. Jeg nikker. Hun tager et skridt frem mod mig.

Hun står helt tæt på mig. Jeg kan atter mærke den berusende duft af hendes hår og parfume. Det er vidunderligt. Hun stirrer ind i mine øjne. ’Jeg ved, at du har lyst til mig.’ Hvisker hun pludseligt. Sommerfuglene i mit bryst går amok. Det kribler i hele min krop. Hendes øjne ser på mig som de aldrig har set på mig før. Er der et frækt glimt i dem?

’Åh gud, jeg ved godt, at jeg aldrig nogensinde…’ Begynder jeg, men hun afbryder mig. ’Jeg ville ikke have noget imod det, hvis du lagde en hånd på min røv.’ Hvisker hun og smiler igen. Jeg kigger forbløffet ind i hendes smukke, lysebrune øjne. Hun nikker bekræftende. Jeg tager en dyb indånding. Så lægger jeg forsigtigt en hånd på hendes hofte. Hun stirrer intenst ind i mine øjne. Jeg lader hånden glide over det bløde, sorte stof, ned over hendes hofte og rundt bag hende. Hun fniser. Hendes balle er vidunderlig. Blød, fast, fortryllende.

Hun presser sig ind mod mig, Jeg kan mærke hendes bryster, hendes mave og varmen fra hendes krop. Hun er så tæt på, at jeg kan mærke hendes åndedræt mod min kind. Det er en vidunderlig fornemmelse. ’Jeg lagde godt mærke til dine lange blikke, Ditte. Den måde du så på mig, når jeg ikke havde tøj på, Det fik mig til at føle mig tiltrækkende. Jeg anede bare ikke hvor det her ville føre os hen. Det ved jeg nu.’ Hvisker Caroline. ’Jeg ved det ikke, men jeg tror du er til piger, er det ikke sandt?’

’Jo. Du aner ikke hvor vild jeg er med dig, Caroline. Jeg syntes, at du er en helt fantastisk og vidunderlig kvinde. Jeg har aldrig mødt nogen som dig, aldrig nogensinde.’ Siger jeg med skælvende stemme, klar til at løbe hen og hoppe ud af vinduet, hvis hun afviser mig. Det gør hun heldigvis ikke.

I stedet presser hun sig ind mod mig og lægger en hånd på mit bryst. ’Det er jeg virkelig glad for at høre, Ditte.’ Hvisker hun og smiler bredt. ’Jeg har virkelig lyst til dig. Jeg vil elske med dig.’

Vil du teste sexlegetøj gratis

Sommerfuglene eksploderer i mit bryst og det er som om jeg svæver. Jeg har aldrig følt mig så elsket og værdsat i mit liv, som i dette øjeblik. Det er som at finde hjem, efter en lang vandring i kulde og mørke.

Jeg lægger en hånd på hendes hofte og en anden bag hendes nakke. Jeg presser hende ind til mig, idet jeg rækker min tunge ud mod hende. Hun åbner sin mund og tager imod mig. Hun smager vidunderligt og hendes læber er dejligt bløde og perfekte. Hendes mund er som skabt til min. Igen får jeg den der følelse af, at vi altid skulle have været sammen, at vi passer sammen.

Det kribler og prikker i hele min krop, som om bølger af elektricitet strømmer gennem mig. Hun giver mit bryst et kærligt klem, mens hendes anden hånd finder frem til min røv, som hun ligeledes kærtegner hengivent. Hendes berøring er blid og betænksom, som om hun prøver sig forsigtigt frem.

Er hun mon bange for, at jeg skal trække mig tilbage, hvis hun går for hurtigt frem? Eller er hun selv usikker på, hvad hun i virkeligheden har lyst eller mod til? ’Har du været sammen med en pige før?’ Spørger jeg, da jeg efter det dejligste kys i mit liv, trækker min tunge ud af hendes mund.

’Jeg har prøvet det et par gange, men det er stadig ret nyt for mig.’ Hvisker hun, lægger sit hoved på skrå og sender mig et frækt smil. ’Hvad med dig?’ Jeg smiler. ’Jeg har en smule mere erfaring.’ Svarer jeg oprigtigt. Vi fniser begge to. Hun har en vidunderlig latter. ’Jeg vil gerne gå hele vejen med dig, Caroline. Er du klar på det?’ Hvisker jeg og ser alvorligt ind i hendes øjne. Hun tøver et øjeblik. Så nikker hun. ’Ja, Ditte. Jeg er klar. Nu håber jeg så bare, at du ikke syntes jeg er helt håbløs til det.’ Hvisker hun og sender mig et list genert blik.

’Vi tager bare et skridt af gangen. Du er en smuk og vidunderlig kvinde, Caroline. Jeg  har aldrig nogensinde følt mig så tiltrukket af noget andet menneske, så det er jo en god start.’ Hvisker jeg kærligt og griber forsigtigt den øverste knap i hendes top. Hun smiler. Så nikker hun, som tegn til at jeg må fortsætte.

Jeg knapper forsigtigt op. Hendes brysters vidunderlige og perfekte kurver afsløres for mit blik. Jeg sukker dybt. Det er så smukt, som paradisets dal. Jeg lægger forsigtigt en hånd på hendes bryst, og nyder følelsen af hendes bankende hjerte under brystbenet.

’Jeg fatter slet ikke, at det her sker. Jeg mener, jeg har hørt alle dine sange, jeg har læst alle dine bøger, jeg har set alle udsendelser med dig i fjernsynet.’ Hvisker jeg ophidset. ’Du er en stjerne og jeg er bare en helt almindelig kvinde. Jeg er virkelig beæret over din hengivenhed.’ Hun fniser igen. ’Laver du sjov?’ Siger hun. ’Jeg er bare en fjollet gøgler. Du er derimod en vaskeægte hemmelig agent, der sætter liv og lemmer på spil for dit fædreland. En super smuk, fræk og farlig femmes-fatale. Tro mig, det er skam mig der er beæret.

Hendes vidunderlige ord får min sidste snert af nervøsitet til at smelte bort. Pludseligt er jeg ikke bare en fjollet pige, der møder en stor stjerne, pludseligt er vi to ligeværdige individer, der begærer hinanden. Jeg lukker hendes top helt op og trækker forsigtigt ned i hendes Bh. Hendes bryster er velformede og mælkehvide, med små, vidunderlige, lyserøde brystvorter. ’Åh gud hvor er du fantastisk.’ Hvisker jeg. ’Tak.’ Svarer hun med et smil. ’Du må gerne smage.’

Jeg lægger forsigtigt en hånd på hendes bryst. Det er lige så vidunderligt, blødt og dejligt at røre ved, som det ser ud. Jeg bøjer mig ind over hende og rækker tungen ud. Hun nikker opmuntrende.

Jeg fører min tunge ned til hendes bryst. Der går et frydefuldt gys gennem min krop, da jeg mærker hendes perfekte brystvorte mod spidsen af min tunge. Jeg fører min tunge i små cirkler rundt om hendes brystvorte, nyder den både friske og salte smag af hendes hud, og mærker hvordan hendes brystvorte langsomt bliver hård. Jeg overvejer kort at finde et vibrator æg eller en kraftig vibrator frem, men kommer fra det igen…

’Åh gud ja, det føles vidunderligt!’ Stønner Caroline. Hendes ophidselse tænder mig. Jeg kan mærke, at jeg bliver helt varm mellem benene. Jeg er klar, men jeg må tage det stille og roligt med Caroline. Hun nusser mit øre og min hals, mens jeg bliver ved med at slikke hendes bryst. Hendes berøring er vidunderlig. Det er som om hun ønsker at udforske hver en centimeter af min krop. Det er som om hun virkeligt ser mig, som den kvinde jeg er, som den kvinde jeg altid har ønsket at være.

’Du er virkelig en smuk kvinde, Ditte.’ Hvisker hun, mellem små, frydefulde støn. ’Du har et virkeligt spændende udseende. Eksotisk. Sofistikeret. Jeg tror aldrig, jeg kunne blive træt af at se på dig.’ Jeg smiler og giver hendes brystvorte et forsigtigt nip med tænderne. Hun stønner dybt og inderligt. Jeg rejser mig, tager et skridt væk fra hende og trækker langsomt op i min kjole. Jeg nyder det begærlige blik hun sender mig, mens hun betragter mine ben.

Jeg går hen til hende. Trækker op i hendes nederdel. Lader mine hænder glide op langs hendes perfekte lår. ’Jo mere jeg ser af dig, jeg mere får jeg lyst til dig. Du er så smuk, så smuk at det næsten gør ondt.’ Hvisker jeg. Hun smiler. ’Tænk, jeg har det på nøjagtigt samme måde med dig, Caroline.’ Hvisker hun. ’De gange, jeg før har været sammen med en pige, da var det mest bare for sjov, for ligesom at prøve det. Sådan har jeg det ikke nu. Jeg vil have dig, Ditte. Jeg begærer dig.’

sexnoveller

Hendes ord får glæden og stoltheden til at svulme i mit bryst. Jeg lader mine hænder glide om på hendes røv og presser hende ind mod mig. Vores læber mødes i et vildt og vidunderligt kys. Hele verden smelter bort i det kys, og jeg sanser ikke andet end hendes vidunderlige nærhed og varme. Vores læber, vores tunger, vores hænder, vi udforsker og nyder hinanden, legesyge, begærlige, lystne, løsslupne. Det lyder måske fjollet, men det føles som om vi altid har været veninder, som om vi altid har kendt hinanden og hinandens kroppe.

Mens vi kysser og kæler, trækker vi langsomt væk fra stuen og ind i soveværelset. Da vi kommer hen til sengen, slipper vi hinanden. Jeg flår mig kjole af og smider den på gulvet, mens hun flår sin nederdel af og kaster den hen i en stol. ’Åh gud, det skal ske, Caroline. Det jeg har drømt så inderligt og længselsfuldt om de sidste tre uger, det skal ske. Det er næsten ikke til at fatte!’ Hvisker jeg og trækker hende atter ind til mig.

’Nu håber jeg bare, at jeg kan leve op til forventningerne.’ Hvisker hun, idet hun prøvende og en smule kejtet, presser sin hånd ned i mine trusser. Jeg brøler af nydelse og fryd, da jeg mærker hendes fingre mod mine skamlæber. Hendes berøring er vidunderlig og den fylder mig med en glæde jeg aldrig før har oplevet. Det er som om jeg er ved at boble over af glæde og lykke. ’Du kan ikke skuffe mig.’ Hvisker jeg. ’Du har allerede givet mere, end jeg nogensinde turde drømme om!’

’Åh Ditte, du ved altid lige hvad du skal sige, for at få mig til at slappe af og føle mig tryg. Du er så betænksom, blid og hensynsfuld, det er næsten ikke til at fatte, at du er en kamptrænet agent med licens til at dræbe.’ Hvisker hun, mens hun blidt masserer mit skridt. ’Har du nogensinde været i kamp? Har du nogensinde gjort et andet menneske fortræd? Har du… taget et liv?’ Jeg ser alvorligt på hende. ’Jeg har gjort det der var nødvendigt for at overleve og for at tjene mit land.’ Hvisker jeg. ’Men det lad os ikke snakke om vores arbejde, lad os bare nyde hinanden.’

Vi står i hvad der føles som en vidunderlig og intens evighed og stirrer ind i hinandens øjne, mens vi ånder den samme luft, vores ansigter kun få centimeter fra hinanden, mens hun masserer mine skamlæber og min klit med sine fingre. Det føles vidunderligt, og jeg kan mærke min ophidselse vokse. Jeg kan se i Carolines øjne, at hun bemærker hvordan min ophidselse vokser, og det gør hende ophidset. Vi stønner og pruster sammen, uden ord, indtil jeg er lige ved at komme.

’Vil du slikke mig?’ Spørger jeg, idet jeg lader mig dumpe ned på sengen og spreder mine benene. ’Mine fingre er helt våde.’ Fniser hun, da hendes hånd glider op fra mine trusser. Hun synker ned på knæ foran sengen. ’Du er virkeligt ophidset.’ Hvisker hun, næsten overrasket. Jeg nikker. ’Ja, åh gud ja, Caroline, jeg vil have dig, mere end noget anden i denne verden!’ Stønner jeg, og mærker hvordan varmen mellem mine ben længes efter stimulans.

Hun bøjer sig ind mod mig, fører sit ansigt ned mod mit skød. Hun trækker vejret dybt. ’Jeg kan dufte din ophidselse. Åh gud hvor det tænder mig!’ Stønner hun liderligt. Hun lader en hånd glide op af mit ben. Jeg kan mærke, at den begynder at skælve, da den nærmer sig mine våde trusser.

Hun gisper ophidset, da hendes fingre finder frem til min trussekant. Med skælvende hænder, ophidset åndedræt og et forventningsfuldt blik i øjnene, trækker hun langsomt ned i mine trusser.

’Åh gud hvor er du smuk!’ Udbryder hun, da hun betragter mit blottede skræv. ’Så glat og fin og dejlig! Du har virkelig en smuk fisse, Ditte’ Vi fniser begge to. Så ser hun pludseligt alvorligt på mig, mens hun tager et par dybe indåndinger. ’Jo, jeg vil slikke dig, Ditte.’ Hvisker hun og sænker langsomt sit ansigt mod mit dampende skræv. Jeg brøler af nydelse, da jeg mærker hendes tunge mod mine skamlæber.

Jeg kan godt mærke, at hun ikke har den store erfaring med pigesex, men hvad hun mangler i erfaring, opvejer hun med eventyrlyst og gåpåmod. Desuden virker hendes lidt usikre, prøvende fremgangsmåde, både uskyldig og vildt ophidsende på én gang. Jeg fører min hånd ned og stimulere min klit, mens hun begærligt mæsker sig i mine skamlæber. Jeg kan mærke, at hun lige skal vænne sig til smagen, men da det er sket, går hun virkeligt til den.

Hun presser tungen ind mellem mine skamlæber og finder frem til min varme hule. Hun presser tungen ind, så langt som den kan komme. Hun er så blød og blid, men samtidig kraftfuld og insisterende. Så puffer hun min hånd væk og lader sin tunge glide op til min klit, som hun cirkler omkring, hurtigere og hurtigere, før tungen atter glider ned til min hule og trænger ind i mig. Det er en helt vidunderlig fornemmelse. Omverdenen glider atter bort og jeg sanser ikke andet end hendes tunge og hendes læber.

Pludseligt griber hun fat om mine hofter og presser hele sit ansigt ind mod mig. Hun giver virkelig los og bruger alt hvad hun har – tunge, læber, hage, næse – til at stimulere mig. Varmen i mit skridt spreder sig ud i hele min krop. Det kribler over det hele. Nydelsen bare vokser og vokser, og snart er den så intens, at jeg ikke længere kan rumme det. Jeg lader hovedet falde bagover, lukker øjnene, stønner højere og højere, før jeg brøler min nydelse op i himlen.

Orgasmen er så voldsom, at den føles som en eksplosion dybt inde i min krop. Jeg skriger og vrider mig på sengen, mens jeg presser Carolines ansigt ind mod mit våde skridt. Jeg løfter benene op og sparker så voldsomt, at mine stiletter flyver gennem luften og rammer væggen med et brag. Hun giver ikke op. Hun slikker videre. Jeg kommer igen med et næsten dyrisk brøl. Nydelsen fylder alt, den bare bølger gennem mig, gennem min krop, mit sind, min sjæl, den bliver ved og ved og ved!

Jeg mister fuldstændig tidsfornemmelsen, det føles næsten som en evighed, som om jeg svæver igennem et himmelsk lys der fylder mig med en næsten guddommelig ekstase. Først da min krop rent fysisk ikke kan følge med længere, må jeg skubbe hendes ansigt bort. Prustende og stønnende, og så lykkelig at jeg er lige ved at græde, kollapser jeg udmattet og totalt tilfredsstillet på sengen.

Caroline kravler op på sengen og lægger sig til rette. Da jeg genvinder pusten, ser jeg taknemmeligt op på hende. ’Åh gud, det var vidunderligt, simpelthen vidunderligt, Caroline.’ Stønner jeg. Hun smiler, tydeligt stolt af sig selv og over at hun gav mig så intens en nydelse.

Jeg lader en hånd glide op over hende mave, op til hendes bryst. ’Skal jeg slikke dig?’ Spørger jeg. Hun nikker. ’Ja, men først er der noget jeg må fortælle dig, Ditte. Du fortjener at kende sandheden.’

Jeg har ingen anelse om hvad hun vil sige, og først for sent går det op for mig, hvad det er hun har på hjertet. ’Det var heldigt, at jeg fik mit pas tilbage. Ser du, jeg er ikke helt så uskyldig, som jeg har ladet alle tro.’ Siger Caroline og smiler indforstået til mig. ’Da jeg rejste herover, fik jeg en kuffert med af en af mine venner. Han er russer og lever i eksil i Danmark. Jeg afleverede kufferten til en oppositionen her i landet. De vil vælte Putin. Jeg måtte hjælpe dem. Jeg ved godt, at jeg tog en risiko, men jeg tror på menneskerettigheder og demokrati, og det må jeg simpelthen kæmpe for.’

Der går et gys igennem mig, da det går op for mig hvad Caroline lige har sagt. Mit hjerte hamrer og adrenalinet pumper gennem min krop. ’Det er din spøg.’ Hvisker jeg. ’Please, Caroline, sig det er din spøg!’ Hun ryster på hovedet. ’Nej, det er sandt. Jeg gjorde det, og jeg er stolt af det.

Jeg håber ikke det ændrer noget mellem os to, Ditte. Du er dansker, du kæmper for de samme værdier.’ Det føles som om en kampesten placeres på mit bryst. Jeg gisper efter vejret mens mit hjerte hamrer. Den er helt gal!

Pludseligt mærker jeg en summen i min venstre øreflip. Jeg ved hvad det betyder. Jeg stirrer tavst på Caroline, mens jeg lytter. En svag stemme fra min ørering taler i mit øre. ’Situationen har ændret sig. Hold hende hen og afvent ordre.’ Siger stemmen. Caroline ser overrasket på mig. ’Hvad sker der?’ Spørger hun. Hun har ikke hørt den svage stemme i mit øre, hun tror bare, at jeg sidder og stirre tavs ud i luften. ’Jeg ville blot nyde din skønhed og forventningens glæde, før jeg går i gang.’ Hvisker jeg og sænker mit ansigt mod hendes skræv.

Hun trækker sine trusser til side… tager sin åben bh af og afslører sit glatbarberede og indbydende køn. Selv om jeg stadig er nervøs og anspændt, kan jeg ikke lade være med at nyde synet. Og hvilken bedre måde at holde hende beskæftiget på, end ved at nyde hendes dejlige skræv? Jeg begynder at slikke hende det bedste jeg har lært.

Hun begynder også at stønne højlydt. Jeg et tavs, forsøger at gøre det så godt for hende som muligt, mens jeg anspændt lytter efter stemmen i mit øre.

’Tre vogne med tolv agenter har forladt Kreml. Vi kan ikke gribe ind. Slet alle spor. Kode 379. Du har ti minutter, maksimum. Jeg gentager, kode 379.’ Siger stemmen, som jeg kun lige nøjagtigt kan hører over Carolines ophidsede stønnen.

Den knugende fornemmelse i mit bryst tager til, og jeg mærker en klump i halsen, da det går op for mig, hvad stemmen i mit øre lige har bedt mig gøre. Men før jeg gør det, må jeg give Caroline orgasme.

Det er med en bittersød fornemmelse, at jeg begraver mit ansigt i Carolines skød. Hun kaster sig ned på sengen og brøler i nydelse, mens jeg slikker hende det bedste jeg har lært. Jeg havde heldigvis øvet mig på en kunstig fisse. Jeg holder ikke igen, jeg går all in med alt hvad jeg har. Jeg vil have, at hun i det mindste skal opleve en sidste glæde, før jeg må udføre min ordre. Kort får jeg så liderlige tanker i hovedet, at jeg leger med tanken om, hvad vi to ikke kunne have lavet med en påspændingsdildo. Kode 379. Terminer alle vidner. Jeg skal dræbe hende. Jeg skal dræbe denne dejlig, smukke, vidunderlige kvinde. Det er næsten ikke til at bære!

Mine overordnede ved, at vi ikke kan forhindre den russiske efterretningstjenes i at pågribe hende. Vi har kun fire mand i Moskva, og hvis vi lagde os imellem med magt, ville det udløse en diplomatisk krise af uanede dimensioner. Men hvis russerne får fat i hende, vil de få hende til at tale. De vil få alt at vide.

Det er der ingen tvivl om. Hendes russiske ven i Danmark, han må være kendt af den danske efterretningstjeneste. Han må være vigtig, siden mine overordnede vælger at ofre Carolines liv, for at han ikke bliver afsløret. Måske er han en af vores. Eller amerikanernes. Det er lige meget nu. Ordren er afgivet og modtaget.

Inden længe skriger Caroline af sine lungers fulde kræfter. Jeg har godt fat om hendes ben, og presser mit ansigt endnu hårdere mod hendes skridt og stimulere hende endnu mere intenst. Hun brøler som en vanvittig, mens hun vrider sig og spræller på sengen. Hun prøver at skubbe mig væk, men jeg holder fast og bliver ved med at slikke, til jeg kan høre, at hendes orgasme er så intens, at den balancere på grænsen til smerte.

’Åh gud, det var vidunderligt, Ditte!’ Stønner Caroline, da hun genvinder kontrollen over sin krop. Jeg sætter mig op i sengen, presser hende ind mod mig, og fører min mund helt tæt på hendes ene øre. ’Jeg er glad for, at du nød det, Caroline, men der er noget jeg må fortælle dig.’ Hvisker jeg, så lavmælt at hun kun lige kan høre det. ’Der er mikrofoner over alt på værelset. De har hørt dig. Der er tolv russiske agenter på vej. Vi har ikke meget tid.’

’Åh gud! Men… hvorfor sagde du ikke noget om mikrofonerne?’ Hvisker Caroline. Jeg fører en hånd ned til kendes skræv, som stadig er sjaskvådt og varmt. Jeg giver hende et varmt tungekys og begynder at kæle for hende. ’Jeg troede jo, at du var uskyldig.’ Hvisker jeg. ’Jeg… jeg er ked af det. Men jeg har brug for, at du slapper af og samarbejder. Forstår du det?’

’Ja. Vi må set at komme af sted.’ Hvisker Caroline og forsøger at rejse sig. Jeg holder fast om hende. ’Nej, desværre, Caroline. Det skal vi ikke.’ Hvisker jeg. ’Du kan ikke forlade landet og vi kan ikke beskytte dig. Der er ikke noget at stille op. Jeg er ked af det.’ Caroline stivner i min favn. ’Hvad er det du siger? Vil du lade dem tage mig?’ Gisper hun. ’Nej, Caroline, det ville jeg aldrig gøre.’ Hvisker jeg. ’De ville ydmyge dig, torturere dig, voldtage og dræbe dig. Tro mig, du ønsker ikke at falde i deres hænder.’

’Men hvad gør vi så?’ Hvisker hun, idet hun lægger sin hånd på min. ’Du må hjælpe mig, Ditte, jeg beder dig!’ Jeg giver hendes bryst et kærligt klem og masserer hendes skamlæber, skedeåbning og mellemkød, før jeg fortsætter. ’Jeg er ked af det, Caroline, men det eneste jeg kan gøre for dig, er at slå dig ihjel, før de får fat i dig.’ Hvisker jeg, med den blideste stemme jeg kan mønstre. ’Hvad? Nej! Det er jo vanvid. Vi må væk!’ Gisper Caroline og prøver atter at komme op fra sengen.

’Caroline, stop! Jeg ved godt, at det er noget lort, men du kan ikke slippe væk og vi kan ikke hjælpe dig. Du bliver nødt til at se nøgternt på dine muligheder.’ Siger jeg, venligt, men bestemt. ’Hvis de får fat i dig, havner du i en torturcelle dybt under Kreml, eller i en fangelejer et sted i Sibirien.

Under alle omstændigheder, vil du aldrig opleve friheden igen, og jeg tør slet ikke tænke på, hvad de vil gøre med en køn, ung kvinde som dig. Du vil opleve så megen smerte og ydmygelse, at du vil blive vanvittig efter få uger. Lad mig afslutte dit liv nu, jeg kan gøre det hurtigt og smertefrit. Vi har ikke megen tid.’

’Åh gud, du mener det seriøst?’ Hvisker Caroline med chokeret, men samtidig fattet stemme. ’Er der virkelig ikke andre muligheder?’ Jeg klemmer og gnubber hende det bedste jeg har lært. ’Desværre, hvis der var nogen anden udvej, så ville jeg gøre alt hvad der stod i min magt for at redde mit liv. Det ved du vel.’ Hvisker jeg. Caroline nikker. ’Ja, jeg stoler på dig, Ditte. Jeg ville bare ønske… åh gud, jeg elsker livet! Jeg er på toppen af min karriere! Jeg har slidt og slæbt og kæmpet, for at komme dertil hvor jeg er nu, og så skal det hele slutte! Det er bare så uretfærdigt!’

’Du har alt mulig grund til at være stolt af det, du har opnået i dit liv, Caroline. Stort set alle i verden under 40 år ved hvem du er. Og du dør, fordi du kæmper for det du tror på.’ Hvisker jeg, idet jeg lader min hånd glide op til hendes hals og hage, som jeg ømt ager. Hun stønner nydelsesfyldt, idet hun tilsyneladende opfatter det som et uskyldigt kærtegn. Den brutale sandhed er, at jeg skal have fat om hendes hage, så jeg kan brække halsen på hende. ’Jeg beundrer dig. Jeg elsker dig.’ Hvisker jeg.

’Jeg elsker også dig, Ditte. Jeg ville aldrig indrømme det, hvis ikke jeg stod overfor døden, men det er sandheden.’ Hvisker Caroline. Hendes ord fylder mig med glæde, og selv om jeg er ked af det, kan jeg ikke lade være med at smile, mens jeg ser på hende. Hun ser afslappet ud. Afklaret. Hun formår endda at nyde mine kærtegn. ’Du er en tapper kvinde.’ Hvisker jeg. Hun fniser piget. ’Du er sød, men sandheden er, at jeg er pisse bange.’ Hvisker hun. ’OK, hvordan gør vi så det her?

’Det skal du ikke tænke på, min skat.’ Hvisker jeg. ’Jeg er trænet i nærkamp. Jeg kan dræbe et menneske med mine bare næver, på et utal af måder. Hvis du ikke ved hvordan det skal ske, er det lettere for dig. Men jeg lover, at det kommer til at gå hurtigt.’ Hun sukker dybt og tager så en dyb indånding. ’OK, men hvad skal jeg gøre?’ Hvisker hun med svag, skælvende stemme. ’Nyd din krop. Nyd orgasmens efterglød.’ Hvisker jeg. ’Find fred i dig selv og prøv at slappe helt af i alle muskler.’

’Jeg kan ikke fatte, at jeg aldrig skal se Danmark, mine venner og min familie igen.’ Hvisker Caroline. ’Det er OK. De vil altid huske dig.’ Hvisker jeg. ’Jeg vil altid huske dig.’ Med de ord griber jeg hårdt fat om hendes hage, presser min skulder mod hendes nakke, og flår hendes hoved voldsomt mod højre. Hun er helt afslappet og slet ikke forberedt på det der skal ske. Hendes hoved flyver frem og tilbage som en dukkes, og der kommer et skarp, knasende smæld fra hendes hals.

Hun gisper og hendes krop skælver. Der sprøjter en kaskade urin ud fra hendes skræv. Noget af det rammer min fod, men det meste rammer lagnet med en våd, duppende lyd. Jeg stirrer på Carolines ansigt og krop med tavs ærefrygt. Jeg ved, at det der sker i hendes krop er helt ubeskriveligt.

Hun mærker, at det prikker i hele hendes krop, en prikken der hurtigt svinder bort, hvorefter hun slet ikke kan sanse sin krop længere. Hun mærker, hvordan nervechokket bevæger sig fra hendes ødelagte nakkehvirvler, op mod hendes hoved, hvor en pressende smerte fylder hele hendes kranium. Til sidst føles det som en dundrende migræne, og hun stønner og gisper i smerte.

’Hurtigt, men desværre ikke helt smertefrit. Jeg er ked af det, min dejlige skat, jeg er så ked af det.’ Hvisker jeg, idet jeg ser nogle enkelte tårer forlade hendes øjenkroge og glide ned over hendes smukke, lyserøde kinder, hvor de efterlader sig mørke linjer af mascara. Jeg rokker hendes krop frem og tilbage i min favn, mens jeg klemmer hende ind mod mig. Jeg ved godt, at hun nok ikke kan høre eller føle ret meget, men jeg tror, at hun kan fornemme min nærhed, at hun ved, at hun ikke er alene, når hun glider ind i mørket.

’Jeg vil altid huske dig. Jeg vil altid elske dig.’ Hvisker jeg, da de sidste kramper forplanter sig gennem hendes vidunderlige krop. Hendes læber og hendes øjenlåg dirrer. Så falder hun sammen i mine arme, og et dybt suk, der lyder som om det kommer fra dybet af hendes sjæl, undslipper hendes læber. Så er hun stille og helt slap. Jeg lægger hende forsigtigt ned på sengen og kysser hendes døde læber. Så smyger jeg mig hurtigt i tøjet. Jeg lader stiletterne ligge. Jeg bevæger mig hurtigere uden dem.

Jeg går hen til vinduet ud mod gaden, og ser tre sorte limousiner nærme sig hotellet. Jeg løber ud på gangen, hen til branddøren ud mod gården, kravler op af brandtrappen, op på taget. Et kort tilløb og et hop, så er jeg på taget af naboblokken. Jeg fortsætter, til jeg er i sikker afstand af hotellet. Undervejs holder min chef mig orienteret om positionen af den vogn, den danske efterretningstjeneste har sendt ud for at hente mig.

Jeg finder endnu en brandtrappe og kravler ned i en baggård. Gennem en port kommer jeg ud på gaden, finder vognen og forsvinder bort i Moskvas gader, en oplevelse rigere og med et minde for livet.

Læs vores andre super spændende sexhistorier, BDSM noveller og sexnoveller.

Lise Petersen
Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here