#24 Sexnoveller – 3 korte og frække historier om erotik

11164

Vi prøver noget lidt anderledes i dag – 3 korte men ultra frække og pirrende historier.

Jeg håber i nyder dem
Mvh
Lise P <3


Sprøjteorgasme i baren

Tæt pakket mellem masser af mennesker står vi ansigt til ansigt ved den lange bar i teltet. Musikken er høj og det er svært at tale sammen. Feststemte mennesker omkring os, men sex novelle 3vi isolerer os i vores egen lille verden.

Min højre hånd tager fat om hendes nakke og vi kysser vildt og inderligt hinanden. Den venstre hånd finder vej op under hendes korte sorte kjole – utroligt lækker lingeri hun havde på.

Krænger hendes trusser til side og presser to fingre op i hendes våde kusse. Hun er liderlig af vores kys. Vi ænser ikke menneskehavet omkring os da hun kommer i en sprøjteorgasme og hendes safter løber ned over min hånd.

Pisken jeg købte tidligere på aftenen har jeg gået rundt med åbenlyst blandt alle de andre i teltet og på markedspladsen. Der er lørdag aften og vi nyder anonymiteten og dyrker vores kærlighed og lyst. Intet kan stoppe os denne sommeraften.

Vi er frie liderlige og uhæmmede…

 


En aften med den smukkeste kvinde

Jeg er forelsket, godt og grundig smask forelsket. Forelsket i den smukkeste kvinde – min kvinde. Den smukkeste kvinde i en fin rød stramtsiddende kjole. Hun kommer gående mod mig i lokalet og jeg sidder i baren og betragter hende. Sorte selvsiddende strømper, hvor kanten kun lige dækkes af den korte kjole og de fineste røde sko.


NYHED – Eksklusivt tilbud til Eroti.dk læsere
4 ud af 5 sexnovelle læsere benytter sig af vores unikke tilbud hos Danmarks største sexlegetøj forhandler:

Spar op til 60% på Sexlegetøj nu →


Hun kysser mig og sætter sig ved siden af mig. Jeg forsikrer mig, at hun ikke har trusser på, som aftalt. Rundt om hendes hals bærer hun det sorte sm halsbånd. Tegnet på vores samhørighed og mit ejerskab.

Vi er i selskab, hvor snakken lystigt flyder, frit og uhæmmet på det erotiske plan. Mænd med bare numser der serverer for deres kvinder. Lak og læder, smukke kjoler og fra et rum i det fjerne høres brugen af en pisk.

Vi er til Chat Træf i SMil og lokalet er fyldt med mennesker, hvoraf de fleste er ukendte for os. Stemningen er befriende let og der kigges ikke skævt til vulgære udtryk.

Det vigtigste er dog min kvinde. Den smukkeste af alle, som jeg er dybt taknemmelig over at kunne følges med. Var det ikke for hende, ville jeg ikke være dette sted.

Disse mennesker ville ikke være en del af mit univers for jeg ville aldrig kunne have mødt nogen smukkere at følges med.


M/s

Hun spørger mig ydmygt om hun må være min slave. Vi har før talt om titler og definitioner og har altid været lidt imod at placere os selv i kasser, men vores forbundethed har udviklet sig og for at fastholde fokus føles det nu mere naturligt for os, at definere vores forhold som et M/s forhold.

Vejen hertil har været lang, men der findes ingen genvej til at mestre sin kvinde. Nogen kalder sig Master og tror, at fordi de kan svinge en pisk og kommandere, så er vejen lige til og kvinder vil faldbyde deres slavindesjæl uden at stille spørgsmålstegn ved deres evner.

For mig handler det om noget meget dybere og man kan ikke mestre en kvinde, som man ikke kender og ikke føler en forbundethed til.

Min kvinde er nu min slavinde og det betyder ikke, at jeg bare kan behandle hende som skidt. At hun uden bekymring har solgt sin sjæl til mit forgodtbefindende. Mit ansvar er vokset med vores nye definition og kræver min årvågenhed for hendes tilstand og vores samhørighed. Det skal dog ikke forstås som, at hun kan fralægge sig ethvert ansvar for vores forhold.

Jeg kræver en aktiv submissiv kvinde, som er selvstændig tænkende, men jeg lægger rammerne for vores udvikling. Jeg har altid været fascineret af bdsm sexlegetøj og generelt fetish sexlegetøj. Den verden er efter min mening hamrende interessant og utroligt fræk.

 

Lise Petersen
Hej! Mit navn er Lise, jeg er til daglig sexolog, parterapeut og redaktør her på siden; Eroti.dk. Jeg er 37 år og elsker livet, mine 2 børn og min mand. Derudover elsker jeg at blogge om erotik, romantik, dating og sexlegetøj. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Lisepetersen82@gmail.com.

2 KOMMENTARER

 1. Skønne historier, du laver!
  Jeg kunne godt bruge at lære mere om s/m – oplever mig fantasiløs og bundet af stereotype opfattelser ????????????????!

  • Hej Eva. Vi kunne så godt tænke os at skrive om det. Desværre er siden jo lavet af os selv 100%. Vi har heldigvis en masse læsere der også ind i mellem hjælper til.

   Forstår godt din frustration, jeg ville ønske jeg havde et par timer mere i døgnet til at imødekomme den. Hvis du kunne have lyst til det selv, så kan du også sætte din egen fantasi på prøve og skrive en S/M novelle?

   Du kan sende den til mig på lisepetersen82@gmail.com

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here