#21 Sexnovelle – Min kones bedste veninde

29428

Min kones bedste veninde, Ae, kommer fra Thailand. Hun var, da episoden fandt sted, en flot kvinde på 36 år. 47 kilo var pænt fordelt på en 157 cm slank skikkelse, og det var ikke til at se, at hun var mor til en datter ved navn Oy på 17 år. Da Ae kom til Danmark, var hun gift med en 12 år ældre dansker. Ægteskabet gik godt, indtil Ae fik sin dengang 10 årige datter op til landet.


NYHED – Eksklusivt tilbud til Eroti.dk læsere
4 ud af 5 sexnovelle læsere benytter sig af vores unikke tilbud hos Danmarks største sexlegetøj forhandler:

Spar op til 60% på Sexlegetøj nu →


Hun kunne desværre ikke med sin stedfar, så Ae blev skilt og har boet alene med sin datter i de sidste 4 år. Oy er en sød og frisk pige, somme tider dog lidt fræk, men på en charmerende måde, og hun er aldrig gået over stregen. Min kone især har haft meget med de to at gøre og for mit vedkommende, er det er blevet til en del lektiehjælp, især dansk og matematik, da Ae ikke selv kan støtte sin datter i skolen.

 Det har været svært for Ae at klare sig alene, og en dag rejste min kone et problem, som de åbenbart havde drøftet. Hun savnede en mand. Rent sexuelt. Min kone spurgte, om jeg ikke kunne hjælpe hende. Jeg afslog, fordi jeg fornemmede, at det var en prøveballon for at teste mig.

Sexnovelle 2 Emnet blev rejst gentagne gange i de efterfølgende måneder, men jeg blev ved med at afvise tanken. Det ville være at begynde at lege med ilden og kunne nemt ødelægge et godt venskab.

Det var i mellemtiden blevet sommer, og min kone og jeg var en week-end taget i sommerhuset for rigtig at slappe af og hygge os i tosomhed uden de obligatoriske gæster.

 Efter morgenmaden lørdag foreslog jeg, at vi skulle lægge os ud på terrassen og nyde solen. Der kan vi ligge totalt ugenert, så jeg begyndte at lægge madrasserne frem og skulle til at smide shortsene, da min kone kiggede på uret og sagde, at hun syntes, at vi skulle gå en tur ned til stranden med vores lille hund. Efter en kort overvejelse sagde jeg OK, idet min lille plan ville blive mere spændende, hvis den blev udført nede i en af de små gryder i bakkerne på vej til stranden. Jeg havde nemlig tænkt mig at forføre min kone i det fri, og tanken om, at vi nu kunne risikere at blive beluret eller opdaget, tilførte et ekstra krydderi.

Vi fik vendt stranden og på tilbagevejen begyndte jeg på forskellig vis at lokke min kone væk fra vejen og ind i bakkerne. ‘Lad nu være med det pjat. Jeg vil hjem. Jeg er tørstig’.  

Det var ikke ligefrem den tone, jeg havde håbet på. Konen havde nu i næsten fjorten dage været urørlig. Nå. Jeg måtte prøve senere.

Da vi kom hjem smed jeg shortsene og lagde mig på en af madrasserne med fødderne hen mod terrassedøren og kiggede på min kone, der forberedte en kande isvand med masser af isterninger. Hun kom ud på terrassen med et stort smil og gik hen og satte kanden på det lille bord. Jeg fulgte hendes let æggende gang med øjnene og håbede, at smilet betød en åbning for min plan. Svaret kom prompte. Hun blev stående med ryggen til mig og begyndte at rotere med hofterne.

Samtidig lod hun hænderne glide kærtegnende op og ned af sin krop. Bevægelserne blev mere og mere udfordrende og frække Jeg kunne se, hvordan hun lidt efter lidt fik skjorteblusen knappet op og begyndte at masere brysterne. Pludselig drejede hun rundt, bøjede sig fremad og nærmest rakte mig sine flotte bryster. Vorterne var vokset til hindbærstørrelse og pegede frækt ned mod mig. Jeg rakte ud efter dem, men fik et koket lille rap over fingrene.

Jeg måtte nøjes med at kigge. Og det måtte jeg også, da hun satte sig på hug henne over mit ansigt med et ben på hver side og begyndte at tegne ottetaller med numsen. Det første, jeg lagde mærke til, var, at hendes lysegrønne shorts var blevet farvet mørkegrønne lige der, hvor hendes skamlæber bulede ud. Snart rejste hun sig op igen og begyndte i et langsomt tempo at knappe bukserne op for at lade dem falde ned over mit ansigt. Her fik de ikke lov til at ligge længe, idet hun med tæerne på den ene fod løftede bukserne ud til siden. Denne bevægelse gav frit udsyn til en helt glatbarberet fisse.

Der var åbenbart noget specielt i vente, for min kone bryder sig ikke om at være glatraget, fordi det skal holdes ved lige – ellers klør det. Det kan nok være at bare tanken om, at hun åbenbart også havde lagt planer, og at der ventede noget usædvanligt, fik det til at rykke i min pik, der de sidste par minutter havde gjort sig beredt. Denne reaktion var ikke gået upåagtet hen, for min kone lagde sig på hug nede mellem mine spredte knæ, foldede hænderne bag ryggen og lænede sig stille fremad, indtil hendes tungespids ramte min pik helt nede ved roden. Herfra lod hun tungen glide opad, indtil den ramte strengen under pikhovedet.

Denne øvelse blev gentaget 6 gange. Sjette gang lod hun tungespidsen lege drillende på den følsomme streng. Hun holdt hele tiden øje med min tilstand, for hun ved, at der ikke skal meget til, før jeg koger over. Lige da det var ved at ske, flyttede hun tungen og holdt en pinefuld pause, hvor jeg ville have givet hvad som helst for at blive bragt videre til et frydefuldt klimaks. Men nej. Hun forholdt sig helt stille til faren var drevet over. Så tog hun fat på mine glatbarberede nosser.

Tungen undersøgte hver en kvadratmilimeter. Så lod hun tungen glide ind under æggene, løftede dem op og gav sin tunge en tilpas hældning, så egenvægten fik kuglerne til at glide langsomt ned ad tungen. Fjerde gang hun løftede kuglerne, var det for at lade sine læber suge dem ind i sin varme mund. På det tidspunkt var jeg på randen af en eksplosion, men min kone fornemmede situationen og slap hurtigt kuglerne, rejste sig op og placerede en kold fod på den dunkende pik.  

‘Nå, så det troede du. Så hurtigt får du ikke lov. Det er min tur først’.

Hun vendte sig om, og mens hun med begge hænder spredte sine balder, så jeg fik frit udsyn til hendes røde, dampende revne, sænkede hun sig ned mod min pik. Med højre hånd fattede hun om stangen, førte hovedet hen til indgangen til sit velsmurte hul og lod den lige trænge inden for den første hindring. Som om den brændte løftede hun hastigt numsen, så hovedet smuttede udenfor igen. Sådan pirrede hun sig selv et stykke tid, og hendes hårde greb gjorde, at jeg ikke mærkede andet end hendes stærke fingre. Nu skulle det åbenbart være, for hun slap pikken og begyndte at ride i et hurtigt tempo.

Selvom jeg kunne høre på hendes åndedræt, at hun var godt på vej, så styrede hun stadig min udløsning. Hun må have mærket, at jeg igen var på vej, for hun gled helt i bund og begyndte at rotere med fissen rundt om min stang. Endnu et af hendes tricks, der kan få hende til at komme uden, at jeg følger med.  

Pludselig spændtes hendes krop. Med sitrende rygmuskler lænede hun nakken bagover, åbnede munden, og der lød et:

‘Hej. I hygger jer nok.’

 Stor var min forbavselse, da jeg ved at hæve mig op på albuerne kunne se, at Ae stod i terrassedøren. Hvor længe hun havde stået der, ved jeg ikke, men hun havde i hvert fald haft tid til at iføre sig en knaldgul bikini, der bestod af nogle tynde stropper og tre diminutive trekanter, hvoraf de to var placeret på hendes fyldige bryster, så de lige netop dækkede hendes strittende brystvorter og ikke mere. Brysterne var faktisk mere pakket ud end de var pakket ind. Den tredje var placeret foran en, var det tydeligt at se, glatbarberet mis. Hun udgjorde et fantastisk syn med den gule farve som skarp kontrast til hendes brune hud og det lange sorte hår, der næsten dækkede mere af brysterne end bikinien.

Jeg var alt for befippet til at nyde synet. Jeg forsøgte at kaste min kone af, men hun ville ikke lade sig afbryde midt i sin nu brølende orgasme. Mens jeg modvilligt ventede på, at stormen lagde sig, gik det op for mig, at det var et led i min kones plan.  

Det blev hurtigt konfirmeret, da min kone frigjorde sig af min nu knap så spændstige pik. Ved at skyde numsen bagud, så min overkrop blev presset ned på madrassen, blev hendes legetøj tilbudt hendes bedste veninde. Ae var ikke sen til at træde hjælpende til. Umiddelbart efter at min kone havde presset sin saftige fisse ned over både min næse og min mund, mærkede jeg på min pik noget koldt, nej varmt, nej ……..Det gik op for mig, at Ae havde taget et par isterninger fra vandkanden i munden og var gået i gang med at bearbejde min overraskede pik.

Det var en helt vidunderlig fornemmelse. Ae lod tungen køre langsomt rundt om stangen. Det fik isterningerne til at følge med, så det hele tiden skiftede mellem koldt og varmt. Jeg lovede mig selv, at det var ikke sidste gang, jeg prøvede det. Min koncentration blev dog snart flyttet mod noget så basalt som at få luft. Da jeg lå med tungen langt oppe i hullet og næsen presset ind mod min kones lille krøllede ringmuskel, afskar hendes fisse og balder mig fra at trække vejret.

Jeg fik mig vredet fri til en slurk luft, men min kone var opsat på at få endnu en orgasme, så hun fortsatte med at gnubbe sin lille knop mod mit ansigt. Effekten udeblev heller ikke, og samtidig med at hun endnu en gang højlydt kastede nakken bagover, havde min genopbyggede iltbeholdning tilladt mig at koncentere mig om, hvad der skete omkring min nu dunkende pik. Tanken sammen med den vidunderlige kildrende påvirkning fik mig straks til at pumpe mine varme safter op gennem det tynde rør. Denne gang var der ikke noget eller nogen, der kunne forhindre mig i at fylde Ae’s mund med min varme eleksir. Det blev dog hurtigt afkølet af resterne af isklumperne, inden Ae begærligt slugte hele blandingen. Som om det ikke var nok, klemte og malkede hun de sidste dråber ud gennem hullet i pikhovedet. Her blev de opsamlet af tungespidsen, der smagte på dem, inden de blev trukket ind i munden og forsvandt.

 Min kone flyttede sig over i en af havestolene og så, hvordan Ae med en ankel på hver side af mit ansigt fik placeret den ene lille gule trekant fem centimeter over min næse. Jeg kunne både dufte og se, at stoffet var gennemblødt. Imens Ae ihærdigt arbejdede på at holde flagstangen rejst, koncentrerede jeg mig om det, der var i mit synsfelt. Jeg lod hænderne kærtegne Ae’s runde men faste balder. De var silkebløde og dejlige at røre ved. Med en god håndfuld balde i hver hånd lod jeg min tunge ganske forsigtigt berøre den tynde hud på Ae’s inderlår. Jeg kunne mærke, hvordan det sitrede i hele Ae’s krop. Jeg skiftede til det andet lår – med samme virkning. Langsomt lod jeg min tungespids vandre opad, lige indtil den ramte det stykke af skamlæben, som den gule trekant ikke kunne dække.

Her lod jeg den rotere og mærke efter, om barberingen trængte til en efterbehandling. Til min store skuffelse var den glat som de balder, jeg lå og kærtegnede. Jeg skiftede til den anden side, hvor tungen også havde fri adgang til en silkeblød skamlæbe. Ae var begyndt at vrikke med numsen for at få min tunge til at ramme den lille knop, der tydeligt viste sig under det gule stof. Så hurtigt skulle det ikke gå, for jeg var bange for at Ae ville eksplodere på stedet. I stedet lod jeg hænderne søge op og få fat i det lille lukkesystem, der holdt de tre tynde stropper sammen. Jeg løsnede den, der gled ned mellem hendes balder og holdt trekanten på plads. Med et lille kast fik jeg enden til at falde ned i min mund. Med tænderne og tungen trak jeg nu stroppen fri af balderne; millimeter for millimeter. Tungen rullede stroppen rundt om sig selv, indtil stroppen pludselig var helt fri. Den nederste spids af trekanten ramte mine læber. Den var helt gennemblødt. Jeg sugede hele trekanten ind i munden.

Gud hvor smagte hun dejligt. Jeg åbnede øjnene og kiggede lige ind i det lille lyserøde hul, hvorfra hendes safter kom. Et betagende syn. Jeg skulle lige til at lade mine fingre gå på vandring, da Ae med den ene hånd løsnede stropperne bagpå og med den anden greb dem, da de faldt ned på min mave. Hun strammede til og begyndte at onanere hen over stroppen. Sådan skulle hun ikke komme, så jeg slap mit tag med tænderne, og bikinien fløj ud af munden på mig. Det var ikke det eneste. Tungen kunne ikke holde sig tilbage længere. Den for dybt ind i det fossende krater. Ind. Ud. Ind. Ud. Herefter en lille tur op at slå på tromme på den lille clit, der var vokset gevaldigt. Så brød flere års indestængt længsel ud i en overvældende stønnen: ‘Åh, nej. Nej. Åh. Åh.’

 Hele Ae’s krop gennemrystedes af adskillige krampetrækninger, der gjorde det svært for mig at holde tungen fast på hendes opsvulmede knop. Pludselig faldt hun sammen oven på mig. Hun lå helt stille, længe; kun afbrudt af efterdønninger, der både blev svagere og mindre frekvente.

Da Ae kom til sig selv og igen rettede sig op, lød der en taktfast klappen. Igen var min forbavselse overvældende. Ved siden af min kone sad Ae’s datter og klappede med. Først blev jeg flov, men jeg indså snart, at dette også var et led i damernes rænkespil. Da applausen døde hen, kiggede Ae op på min kone.

‘Jeg vil gerne have pikken op i mig. Må jeg det?’

‘Han er din helt til kl. 24. Du må bruge ham til, hvad du vil! Men kun i dag!!

Det skulle Ae ikke høre to gange. Hun smed overdelen, lagde sig ned på ryggen på madrassen og kaldte på mig:

‘Kom så og giv mig pik.‘

Jeg knælede mellem hendes spredte ben, trængte i et stød i bund, og med min kone og Oy som tilskuere nåede vi efter et heftigt ridt begge et nyt klimaks. Da vi var færdige trak Ae mig med ud under bruseren, hvor vi med masser af kys og kram vaskede hinanden, mens de to andre begyndte at lave frokost. Allerede nu overvejede jeg, om sexlegetøj tilbehør kunne være en mulighed – denne strøtanke slog jeg dog ud af hovedet hurtigt. 

Ae og jeg nåede ikke at klæde os på inden frokosten. Hun ville sidde på skødet af mig og spise. Det er lidt besværligt, hvis ikke man mader hinanden. Hele eftermiddagen gik med flirten og kyssen. Ae skulle åbenbart have mest muligt ud af det. Hele tiden sagde hun: ‘Du kan bare vente, til vi skal i seng i aften. Jeg har dig til kl . 24.00.’ Jeg var da helt ærligt ikke fri for at glæde mig.

Ved titiden, da vi sad i sofaen, fik jeg at vide, at jeg godt kunne gå i seng og gøre mig klar. Ae ville komme om lidt. Jeg kiggede over på min kone, som nikkede og sendte mig et stort smil. Jeg gav min kone et godnatkys og listede ind i dobbeltsengen.

Jeg må være faldet i søvn, for jeg vågnede ved, at Ae havde taget min bløde pik i munden og suttede løs. Hendes lange hår kildede mig på maven. I takt med at tungen spillede under hovedet, kom der liv i kalorius. Læberne sluttede stramt om stammen, og det var helt vildt dejligt, når hun førte sit hoved op og ned. Af og til nåede læberne helt ned til roden. Pludselig får jeg øje på klokradioen. 00.11. Drillende spørger jeg om. hvad hun tror, min kone vil sige til, at vi knepper efter 24. Da får jeg endnu et chok. Dagens største.

‘Jeg har fået lov til at låne dig i dag’ kommer det fra Oy. Inden jeg kunne nå at sige noget, har Oy lukket munden på mig med et ordentligt tungekys, der er ved at tage pusten fra mig. Det er i hvert fald ikke første gang, hun kysser. Tungen leger med min inde i min mund, og det rykker gevaldigt i min pik, da hendes lille hånd tager fat i den og begynder at masere den. Da hun kan mærke, at mine protester er overvundet, flytter hun munden over til mit øre og hvisker med kælen stemme:

‘Jeg har fødselsdag i dag. Og jeg havde kun to ønsker. Det ene er opfyldt. Nemlig at min mor måtte prøve en mand igen. Det trængte hun til.’

‘Mit andet ønske er, at du skal være min første mand, ligesom du var mors første i lang tid. Og ikke noget med at sige nej. Mor er indforstået med mit ønske, selvom det tog lang tid at overtale hende. ’

Jeg kiggede på hende og spurgte: ‘ Det er ikke fordi, du er forelsket i mig, vel?’

‘Nej, svarede hun, men jeg kan godt lide dig, og jeg har længe haft lyst. Jeg vil være tryg ved, at du er den første, der går i seng med mig. Og det forstår min mor og din kone godt. Har du ikke lyst til mig?’

Det svar holdt hun allerede i hånden. Og det kunne også aflæses i mine øjne. 

‘Så får jeg altså også mit andet ønske opfyldt! Du er en skat.’ Herpå fulgte endnu en gang tungegymnastik.  

Nu var jeg totalt solgt, og den sidste rest af skrupler forsvandt, da jeg kom til at tænke på, hvad hun allerede havde oplevet i dag med sin mors billigelse. Langsomt begyndte jeg at kærtegne hendes krop -fra top til tå. Særlig opmærsomhed fik hendes små strittende bryster. Hendes vejrtrækning blev tydeligt mere tung, da min tunge begyndte at lege med de spidse vorter. Der var ingen tvivl om, at vi begge var tændte. Jeg lå endda og tænkte på, om jeg kunne lege med onaniprodukter imens jeg slikkede hende. Dette droppede jeg dog hurtigt, da alt det bryst slikkeri tændte mig rigeligt. 

Jeg kunne have hele hendes ene bryst i munden, mens jeg lod tungen lege rundt om vorten. Da min hånd via en dejlig flad og spændstig mave fandt ned til venusbjerget, mærkede jeg en fin, dunet kønsbehåring. Mens mine fingre legede med hårene, kunne jeg mærke, at Oy spredte benene let og lod mig komme ned til hendes lille knop. Jeg tog mig god tid til at lege med den, inden jeg ganske forsigtigt mærkede efter, om hun var blevet fugtig forneden. Det var hun. Jeg blev ved med at lege med hendes fisse et stykke tid endnu, indtil hun hviskede mig ind i øret:

‘Kom. Jeg er klar nu,’

 Langsomt fik jeg mig placeret mellem hendes dejlige lår. Jeg pressede forsigtigt hovedet lidt indenfor med nogle små bevægelser frem og tilbage. Jeg fortsatte med største forsigtighed og hendes uudforskede skød tog langsomt imod mit lem. Under en svag klynken åbnede hun sig lidt efter lidt, indtil hun selv med ét stødte hårdt imod, og min ikke særligt store pik gik til bunds. Hun udstødte et lille skrig og lå så helt stille et stykke tid, mens hun følte pikken fylde sig ud. Pausen gjorde mig godt. Under normale omstændigheder ville jeg være kommet med et brag, når min pik holdtes i så snæver en skruestik. Det minder mig om det penis sexlegetøj jeg tidligere har brugt. Faktisk synes jeg oplevelsen var tæt på at minde om det.

 Jeg begyndte at køre frem og tilbage i et roligt tempo og med små bevægelser. Snart begyndte hun at støde imod i et stadigt voksende tempo. Konditionen fejlede ikke noget. Med et spændtes hendes krop, og hun bed sig i læben. Samtidig med at hun borede sine skarpe negle ind i ryggen på mig, fremkom hun med nogle små søde klynkelyde. De gik over i nogle lidt mere højlydte hvin, der gjorde, at jeg ikke kunne holde mig længere. Jeg pumpede under stor stønnen de få dråber, der var tilbage, op i hende og mærkede snart, at hun allerede lå afslappet og betragtede, hvad der skete med mig. Hun grinede op til mig og sagde stolt:

‘Det kunne du godt lide, hva’?’  

Dertil kunne jeg jo kun nikke bekræftende. Inden vi faldt i søvn, hun med hovedet på min skulder, snakkede vi lidt om, hvordan hun havde oplevet første gang. Og om jeg kunne huske min første gang.

Næste morgen blev vi vækket med morgente på sengen og Ae spurgte, om Oy var glad for sine gaver. Det blev bekræftet, at de til fulde havde levet op til forventningerne, og at hun havde en positiv oplevelse at tænke tilbage på, når hun skulle huske sin ‘den første gang’.


Find mere inspiration her

Der er ingen tvivl om, at hvis ovenstående fangede din opmærksomhed, så vil vores sex brevkasse eller anmeldelser af sexlegetøj kategori også være interessant for dig.

Lise Petersen
Hej! Mit navn er Lise, jeg er til daglig sexolog, parterapeut og redaktør her på siden; Eroti.dk. Jeg er 37 år og elsker livet, mine 2 børn og min mand. Derudover elsker jeg at blogge om erotik, romantik, dating og sexlegetøj. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Lisepetersen82@gmail.com.

3 KOMMENTARER

 1. Dejlig novelle og ja, thai piger er sgu dejlige, jeg kunne sagtens ha’ en af de små lækre her ved min side hver nat, de er så frække, så lækre og med en hud så lækker.
  Det må da være fedt at ha’ en kone der kan finde at være så gavmild med sin mand.
  Dejlig novelle, hvis det var virkelighed så send bare mor og datter til Århus ????

  • Hej Jens Jensen.

   Jeg er så glad for at du kunne lide novellen! Tror desværre ikke lige jeg kan få sendt mor og datter til Århus, høhø.

 2. Det kunne være dejligt at bolle en moden kvinde hvor så hendes veninde kommer og opdager at man hygger og så blander hun sig

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here