#20 Sexnovelle – Luder pt. 2

5524

Det sortner for mig da han rammer min strube og han tvinger mig ned på maven, flår nederdelen helt op sexnovelle 4omkring mine hofter så kulden fra stenene trænger op i mig og ud i kroppen. Jeg hører ham fumle med sit bæltespænde og ligeefter hvordan han dyrisk presser sin pik uden smørelse op i min røv.

Hans ene hånd om hårdt fat om min hals og den anden i min mund igen. Savlen siler ned på brostenene blandet med mine tårer grundet den hårdhændende behandling. Min krop giver efter for hver gang han presser sin pik ind mig. Jeg slider mine bryster mod stenene under mig, kan mærke hvordan mine brystvorter smerter. Mine tanker mudre og jeg har intet andet i hovedet end den smerte i min røv kombineret med ikke at kunne få luft. Han stopper sin foretagende og efterlader mig et øjeblik unden hænder om halsen, men dog stadig med pikken i mig.


NYHED – Eksklusivt tilbud til Eroti.dk læsere
4 ud af 5 sexnovelle læsere benytter sig af vores unikke tilbud hos Danmarks største sexlegetøj forhandler:

Spar op til 60% på Sexlegetøj nu →


Et øjeblik efter hører jeg en knitren og en plasticpose trækkes ned over mit hoved. Dette får med det samme min chokerede krop til at reagere og jeg forsøger at ryste ham af mig, men forgæves. Han er for tung og det eneste det resulterer i er blot at han strammer posen om min hals og hamre pikken alt hvad han kan op i min røv som efterhånden føles aldeles hudløs. Han pumper vildere og vildere mens usammenhængende ord vælter ud af munden på ham, “forpulede lille luder, ååh hvor er din sofisse skøøn”.

Spyt vælter ned over min kind og plastikposen klæber fuldstændig til min mund. Jeg kan ikke tænke, kun smerten og ydmygelsen kæmper i min krop sammen med trangen til luft. Kun kaotiske tankespind og hans stønnen mod mit øre. Pludselig trækker han sig ud og flår mig op på knæ. Stadig med plastikposen for hovedet presser han pikken mod min mund og gennemtrænger den, maser sig vej til min hals og hugger de sidste gange før han kommer i min hals.  

Jeg er nu ved at kollapse af mangel på ilt og i det han trækker sig ud falder jeg sammen på maven med sæd sivende ud a munden. Jeg hiver voldsomt efter vejret. Mærker hvordan han rejser sig og skræver over mig. Jeg tør end ikke se op på ham af frygt for repressalier. Pludselig mærker jeg en stråle på min krop. Jeg vender langsomt mit hoved og skæver op mod ham.

Kan se hans mørke silhuet over mig i mørket. Han har sin slappe pik i hånden og hans pis rammer min røv, rammer det åbenstående hul mellem mine baller, kan mærke hvordan hans pis svier i de rifter jeg har fået af voldtægten. Han leger ligesom med strålen for at se hvor langt han kan ramme og før jeg ved af det har ler han hånligt og sparker mig på fissen.

Han stopper strålen og går op til mit hoved, som endnu er pakket ind i plastikposen, jeg har ikke turdet at tage den af. Han sætter sin ene fod på min kind og beder mig hårdt om at åbne mit sædhul. Tøvende åbner jeg munden og han lader igen strålen få frit lejde. Han rammer mit hoved gennem plastikposen og jeg kan høre lyden ligesom regn, han rammer dernæst min mund og jeg forsøger at lukke den for den beske smag og ydmygelsen det er.

Men han jokker blot til på min kæbe så jeg ikke har anden mulighed end at åbne så han kan besørge i min mund. Da han er færdig lukker han sine bukser, beskuer sit bytte, går rundt om det og losser lidt til benene for at komme forbi og ud på gaden. Jeg kan mærker smerten i min røv og ydmygelsens fængslende tildens. Tilsølet af ham og med hans pis drybbende ud a munden, drybbende ned på sæden der tillige ligger under mit hoved.

Lidt information om Eroti.dk

Hvis du kunne tænke dig at høre spændende erotisk podcast, så har vi ligeledes dette her hos Eroti.dk.

Grundlæggende skriver vi om alt fra sexlegetøj og dating til BDSM og romantik. Vores emner er som du derfor kan fornemme alt indenfor den erotiske verden. Nogle af vores mest læste indlæg er:

  1. Modne Damer 
  2. Anal sexlegetøj
  3. Bøsse Sexlegetøj 

Vi håber du udover at læse vores sexnoveller ligeledes finder resten af sidens indhold interessant. Uanfægtet om du har set vores resterende indlæg, vil vi meget gerne høre hvad du synes om ovenstående sexnovelle.

Hej! Mit navn er Lise, jeg er til daglig sexolog, parterapeut og skribent her på siden; Eroti.dk. Jeg er 36 år og elsker livet, mine 2 børn og min mand. Derudover elsker jeg at blogge om erotik, romantik, dating og sexlegetøj. Jeg håber du nyder vores indlæg her på siden. Skulle du have spørgsmål er du mere end velkommen til at henvende dig.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here